SKRIVET: 2011-05-29, kl 23:12:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Never say goodbye, because goodbye means going away, and going away means forgetting

Hejsan. Ligger just nu i sängen och väntar på att BB ska börja igen. Ska se klart på det sen läsa min bok och skriva recension till engelskan som jag ska lämna in imorrn. Det är det sista jaga ska göra, sen har jag ingen läxa i resten av nian. Det känns förjävla bra måste jag säga ren utsagt. Typ den bästa känslan man kan ha, man är bara fri och får göra vad man vill. En grym känsla. Har inte uppdaterat sen i torsdags så nu tänk jag berätta om helgen :) I fredags for jag aldrig till någon familjen Falk. Jag stannade hemma och ''gjorde'' min läxa. JAg skulle göra den, men sköt på det... Sen på lördagen var det juh skolresa den var grumt kul. Vi for till ume och körde laser dome och nå cellgrejs som man skulle gå in i och klara olika uppgifter. Sen checkade vi in på umeå scandic plaza. Hotellet var grymt. Dessumot hade jag rum på 11:e våningen. Det fanns 13 st våningar. Hade grym utsikt. Sen drog vi på stan och sen käkade vi på harrys och for sedan på bio. Pirates of the caribbean. Sen gick vi till hotellet och bah chillade med allt folk i min klass. Typ såg på disney channel. hahaha det va kul!  sen busade vi massa, Sen när klockan typ blev 3 gick jag och la mig i sängen och somnade med mina kläder och sen kom johan, jeppe och joakim. Jag sov med ebba och jennifer så det fanns en dubbelsäng och en vanlig och jag sov i den vanliga och då vaknade jag utav att johan låg och höll om mig i sängen? typ halv sov sen vaknade jag till på riktigt utav att dom tryckte upp en kondom i mitt ansikte. snussk. Sen bytte jag om och allt sånt och tänkte sova. Men då hade ebba bestämt att hon skulle sova i johans säng med piyaphum så då skulle johan sova på vårt rum och då skulle han juh självklart sova i min säng med mig. Det gick juh som det gick. Då var klockan typ 4. Vi la oss, det var jävligt varm, Johan var på ett ''trevligt humör'' han kunde inte hålla sig i styr. JAg la mig på golvet, han la sig på mig. jag la mig i sängen, han la sig i sängen. Men det bästa var juh, ''johan - Nä, nu sov vi skavfötters! Jag- okej, jag ligger på denhär sidan! Johan - aa, jag också.'' haha vad var meningen med det?! haha vi låg fortfarande vaken kl.6 Och då gav vi upp efter mycket härjande och johan, jeppe och joakim gick upp på jeppes rum. Vi kunde äntligen sova. Sov från typ halv 7 till kvart i nie.. ganska värt endå. då gick vi och åt frukost sen upp på rummet och bah slappa i sängen och se på bambi tills typ halv 12 då vi checkade ut for hem. Då for jag och köpte en morsdagspresent till min kära moder. Sen sov jag en stund sen drog vii till malin som är nyblivet tonåring! konstigt vad alla blir gammal. Jag fick en smärre chock när jag insåg att min bror fyller 15 i januari nästa år och får köra moppe och knulla lagligt. Min bror liksom?! han är juh fortfarande lill liten. galet konstigt. MEn alla blir juh stora någon gång ;) Förresten så köpte jag en tröja, och en avslutningsmiddagsklännign i ume. Kan lägga up bilder imorrn om jag orkar :)
Nu ska ja göra Engelska så jag kan kirra MVG. Pratar med daniel på facebook. Den killen är verkligen inte som alla andra. Detta är positivt alltså! ;)
Höres imorrn! puss

SKRIVET: 2011-05-26, kl 21:34:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

The butterfly flied away..

tjosan. Jag känner mig väldigt mycket bättre idag. Det gick över lite lätt vid lunch idag. Men nu är det typ bara halsen som är väck. Annars är det ganska prima. Jag har lämnat in no redovisningen och so redovisningen är redovisad och klar och nu är jag nästan klar med engelska uppsatsen om blood diamond. Så den ska in imorrn så då måste jag bara läsa den dära boken på engelska. Den är bara 69 sidor lång men sen måste jag skriva om den också så den får jag ta på söndag. För imorrn ska vi fara upp till stora Björna och hälsa på våra kompisar som nyss fått en liten söt bäbis som heter Melker. Men jag kallar han för Bellman..  Jag vet inte varför, så fort jag nämner honom så blir Bellman, haha -.-' JAG FETLÄNGTAR TILLS PÅ LÖRDAG IAF. Fast ändå inte litegranna. Alla tjejer i min klass är lite speciella. Och man får inte sova tillsammans med killar så jag kommer få ligga med någon jag inte tycker om så mkt. Eller så kommer det sluta med att jag får sova med typ jenny?! (jenny är en tjej i våran klass som typ inte sagt ett ord på ungefär 6 år? skrattretande...) Kommer säkert sluta så bara för att jag är för snäll. Skolan var vell bra, på so:n satt 2 killar i min klass och skrev ut bilder på mig från facebook, och bilder på christiano ronaldo (bra kompination? hah). Det var inte kul. (eller kanske lite) hahah att dom ens orkar. Tycker synd om skolan som typ förlorade väldigt mycket bläck.. hahah! skolavslutning om kort tid. Längtar lite.
Ne, detta går inte för sig, nu ska jag skriva klart blood diamond sen lägga mig i sängen och cillepilla.
Hörs imöröööönsch!

SKRIVET: 2011-05-25, kl 19:07:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Forgive him when his tongue lies through his brain

Tja. Har varit hemma från skolan idag. Har varit förkyls sen några dagar tillbaka och imorse när jag vaknade såg jag ut som en zombie och hade ont i huvet öch överallt och snorig som attan så Mamma tvingade mig imorse. Egentligen har jag inte tid att vara hemma från skolan för jag har så mycket att göra men nu har jag iaf två grejer att göra för jag är klar med redovisningen om kärnkraft och syrrans bilder och 200 spänn rikare. Och jag har börjat med kina redovisningen nu. Jag måste bli klar i kväll, annars är jag KÖRD. Sen måste jag läsa en bok och jag förstår inte hur jag ska hinna :O Stressigt värre. Vi har juh somsagt klassresa på lördag och jag vill helst bli klar med allt innan dess så jag slipper stressa sönder på resan och kan slappna av. Plus att jag vill vara frisk då. Annars  kommer jag avlida. Hatar att vara sjuk! Idag far min kompis på klassresa till göteborg. Jag vill också fara till göteborg. Jag kom ihåg när jag for dit i sexan. Det var grymt. Vi blev tillochmed dödshotade på tåget. Hahah, det var kul. Sen när vi åkte paddan blev vi sexuellt ofredade. Kul upplevelse. Vill tillbakaaa! Ne, detta går inte. Måste fortsätta med min redovisning så min lärare blir stolt över mig. Over And Out.

SKRIVET: 2011-05-24, kl 16:53:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

It's you and me but also everybody between us.

Hejsan. Har världigt mycket att göra idag känner jag. Måste göra so-redovisnin och no-redovisning. Sen måste jag läsa ut en engelsk bok därefter skriva rescension om den sen skriva engelsk rescension om blood diamond. Sen fråga syrran om jag kunde göra 3st bilduppgifter till henne tills på torsdag. Jag får fan 200 spänn för det. Då är det juh värt det! Så jag har lite att stå i om man säger så. Sen är jag förkyld också, så allt är ungefär 56789 ggr jobbigare än i vanliga fall. Usch vad jobbigt det är att vara förkyld. Hade nästan glömt att det kändes såhär.
NE NU MÅSTE JAG BÖRJA MED LÄXA. JAg har sagt typ 3456 ggr att jag ska göra det, men inget händer. HEJDÅ.

SKRIVET: 2011-05-23, kl 21:33:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

what are words?

Hata att vara förkyld, hatar att frysa hemma, hatar att man har 34565 uppgifter man måste göra, hata att man inte orkar göra dom där 345676543 uppgifterna. Känner mig ganska knäckt nu. Ska lägga mig i sängen och se blood diamond som jag ska skriva en recsension om på engelskan. Så jag måste refrescha mitt minne om jag ska göra det. Nu börjar jag få ont i huvudet med. F*ck this.

SKRIVET: 2011-05-23, kl 17:46:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

It's better for you and it's better for all. isnt it?!

Tjaooe. Nu ska jag göra engelska. Min engelskalärare sa att hon vill höja mitt engelskabetyg till MVG men hon kan inte för att jag underpresterar dom kriterierna när jag skriver inlämningsuppgifter. Så nu idag hade vi ett samtal om mitt nationella och då sa hon om att om jag skriver 2 st riktigt jävla braa recsensioner så höjer hon mitt engelskabetyg till MVG. Och jag har tills på måndag på mig. Så nu är det bara att ta tummen ur rövva och arbeta!
Man får förtjäna det man vill ha. Skolan har varit ovanligt tom idag. Antar att det beror på att Matte har prao idag och resten utav veckan... Tråkig vecka kommer detta att bli.  Fast jag har räknat ut att vi går som vanligt hela denna vecka (4 dagar till) sen nästa vecka går vi bara som vanligt mån och ons för på tis har vi slitvargen(idrottsgrejs som går ut på att man ska samla poäng genom att utöva idrott) sen är vi lediga tors,fre sen helg sen mån och på tisdag har vi operation dagsverk vilket innebär att vi är hemma och tjänar ihop 100 spänn sen på onsdag har vi klassens dag och ska fara och grilla någonstans och ha det trevligt sen på torsdagen har vi typ städning och brännbollsturnering. 9:orna vs lärnarna sen på fredagen slutar vi. Vilket innebär att vi har 6 dagar normala dagar kvar i skolan på 3 veckor. Det är skönt. Fast jag har ganska mycket att göra klart denna vecka. Sen är det bara softmode on. Då är allt klart inför sommarlovet. Fast jag kommer nog inte få något sommarjobb för ingen har hört av sig, och dom som sökt på samma ställe som mej har dom hört av sig till och dom har fått så jag kommer antagligen inte få något oturligt nog. Så nu kommer jag få gå fattig i sommar.. nice! NOET.
På lördag har vi klassresa också. Vi ska fara till stora staden umeå och spela lazerdome, äta tre rätters, se på bio och sova på hotell. Det jag mest ser framemot är hotellfrukosten. hahah det känns lite mobbat ;) Men jag gillar inte min klass sådär övermycket så det är inte så konstigt..
Men ska göra Engelska nu. Sen efter engelskan måste jag göra klart so-redovisningen blääääääääääääää
Hörs senare!

SKRIVET: 2011-05-22, kl 12:03:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

ingenting jag säger spelar längre någon roll

Hejsan. Har inte bloggat något sen i tisdags så nu tänkte jag berätta vad jag gjort sen dess. Börjar vad jag gjorde i Torsdags. Då följde jag med mamma på blodomloppet i Umeå. Det var vell kul antar jag x) Sen i fredags frågade jag matte om hon ville följa med på puttom och slå lite och då for vi dit med mopparna sen kom vi på att dom hade kubbturnering med grillning så då for vi dit. Det var asum. Sen blev det tråkigt så då for vi hem till mig typ 10 och såg på film. 17 again blev det. Grym film :) sen typ 12 for hon hem och då gick jag och la mig. Sen vaknade jag typ kl 9 och duschade och gjorde mig iordning för matte skulle komma 10 sen skulle vi dra till kyrkan för matte skulle träna på en låt hon skulle sjunga på husumdagen. Sen gick vi på självaste husumdagen, Hon sjöng sen drog vi och hämtade mat på rio sen gick vi till kyrkan och åt sen drog vi till dammen och fiskade. Matte fick 2 egentligen bara 1. Och jag fick ingen.. Sen for till hennes farmor och farfar och rensade och fikade sen for jag hem och hon for hem till sig. Då bakade jag till en tant som mamma jobbar hos. Sen drog vi till tenna och grillade med jassn. Det var trevligt det. Tack för helgen matilda och tack förigår jass! Och nu håller ja på göra iordning mig. Jag ska dra till farmor och farfar när mamma slutat jobba för farfar fyller 70 och han ska få en platt tv. Jag längat tills jag får se farmors min. Hon är nämligen emot att få presenter eftersom enligt henne är det bättre att man lägger pengarna på dom yngre istället för dom äldre. Och hon har alltid sagt att det är dåligt för ögonen att ha en stor tv och det ena med det tredje. Hahah söt farmor..  Men nu ska jag fortsätta klä på mig. Sen när jag kommer hem MÅSTE jag städa mitt rum..
Men vi höres. Hejdå :)

SKRIVET: 2011-05-17, kl 21:06:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

När jag först såg dig började mitt hjärta slå som aldrig förr. Det var en känsla jag aldrig upplevt.

Satt och kollade runt lite på facebook och då hittade jag detta: ''Blev jätteblött på hålet, man ska akta sig för killar med massor av vatten''    Fick en liten skrattattack när jag läste det. Misstolkade bara liiite;) men sån är jag :) Nu ser jag på blood diamond. ASGRYM film. Vi ser den på engelskan i skolan men det är så bra att jag måååste se klart den :)

SKRIVET: 2011-05-17, kl 18:57:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tror du att det här kan vara början på nåt stort?

Heeeej! Jag är fett stolt över mig själv. Jag fick ett fett jävla MVG på redovisningen och min lärare rakt svor för att han tyckte att det var bra. Det är positivt och Jag är glaaad! :D Nu är pappa skyldig mig 300 spänn också! han sa det själv för ett tag sen så nu måste han lova det också. SCORE! säger jag bara! Älskar denna känsla :) Förövrigt har dagen varit bra faktiskt. Imorrn har vi trerätters på hemkunskapen också. och som förrätt ska det vara nå bröd med tsatsiki, varmrätt blir det räkwok men nudlar och efterrätt blir det hemgjord glass med chokladbitar i och varma hallon. Ser fram emot imorrn! Och jag har ingen läxa jag ska göra idag heller. Eller rättare sagt. JAg har läxa men inget som brådskar tills imorrn. Så ikväll kan jag antagligen lägga mig före 10 och sova längeeeeeeeeee! Jag pluggade till klockan 2 inatt sen kunde jag inte sova så då såg jag på det regnar köttbullar. Men jag måste typ ha halvsovit och sen somnat för jag kom inte ihåg ett skit av filmen. Fast det roliga är att jag var klarvaken när jag hedde på filmen. Egentligen måste jag städa. MEn äh vafan, ORKAA. Gör det när jag känn fört. Nu ska jag bara ligga i sängen och lataaaaa. Tjao

SKRIVET: 2011-05-16, kl 22:29:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

It will be easy for me and it's better for the soul

Hejsan. Sitter och gör min förbaskade svenska redovisning nu. Det går rent utsagt jävliiiiiigt dåligt. Plus att vi har franska nationella imorron. Har inte ens tränat lite. Det känns som om man begravs i massa skit just nu, usch fy fan.
Man har mer att göra än vad man hinner med. Sjukt less på allt och alla. Vill ba gräva ner mig någonstans och komma tillbaka lagomt till frihet och sommarlov. Dagen har vell varit okej tyck jag. Ingen speciellt rolig dag. Lika tråkig som alla andra Måndagar. Har franska nationella imorrn. Längtar INTE. Franska har blivit så drygt nu på senaste tiden. För att inte prata om läraren vi har-.-'. Alltid lika glad när man lämnar klassrummet efter en timme där inne kan jag lova. Tur att det första timmen på både tisdag och tordag så man får det bortgjort. Sen efter lunchen har vi svenska och då ska jag redovis om Göran tunström. SCORE. Det är juh underbart kul! ;D ironin är på topp känner jag. Ska vell skriva klart svenskan sen börja plugga franska. Sen ska jag fan sova. Det är jag förtjänt av nu.
Puss och adioos.

SKRIVET: 2011-05-15, kl 10:30:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är du nån annan och du vet det.

Hejsannnnn. Har nyss vaknat till liv. Igår var juh jag och mamma på stan och skulle leta en klänning. Vilket vi inte hittade. Blir till att beställa på internet. Istället köpte jag kläder och lite grejjs. Det blev 2 linnen (svart och vitt), en tröja, ett par svarta shorts, thigts, 2 nagellack (svart och genomskinligt) typ :) Satt och lekte lite igår med nagellacket så just nu har jag fransk manikyr fast med svart istället för vitt, nöjd blev jag också för en gångs skull. Annars får man juh typ göra om 23478 ggr innan man blir det. sen igårkväll for vi och grattde våran granne som fyllde år. kan det vara 47? ingen aning. Grattis till han i efterskott. Sen när vi komme hem ringde jag till Malin så for jag till henne och kollade på esc och hade roligt. Sen typ halv 12 for jag hem. Jag hade så ont i magen och när jag kom hem så kollade jag då rom gav ut poängen men jag somnade när det var ungefär 7 länder kvar som skulle ge. Clever? ofcourse. haha.  Så nu ska jag gå och fixa håret på lillsyrran som ska fara på 8:a årskalas idag. sen ska jag själv duscha och sen ska vi fara till Farmora som fyller 76 år idag. Älskar dig farmor<3! Och idag får jag en spegel till mitt rum också. en stor fin spegel. Får den utav farmor :) Och närsta söndag fyller farfar 70 då blir det fet partaj. eller?;) och när jag kommer hem måste jag plugga plugget så jag hinner bli klart med allt jävulskap..
Men nu ska jag fixa syrrans hår. Höres :)

SKRIVET: 2011-05-13, kl 22:07:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm begging you please, you're all that I need

Helloj. Sitter på mitt rum och har allmänt tråååkigt. Jävulst ont gör det också. Har suttit på golvet i typ 1.5 timmar nu. Men lat som jag är orkar jag inte lägga mig i sängen. Hahah jaa. Jag känner att livet är på topp alltså. NOEET.
Skolan var vell som alla andra dagar. Vilket menas åt helvette :) Började med att jag fick G- på Franska nationella sen for matilda till umeå vid 11. Sen fortsatte dagen uselt. Vi hade brännboll på gympan, UNDERBART, Not
Nu kom pappa förbi på mitt rum frågade om jag gjorde läxa oxh jag svarade nej, men jag skulle behöva och sa vad jag skulle göra redovisningar på och han sa att jag skulle få 300 spänn om jag fick MVG. Så nu är det bara att börja jobba för MVG Wish me luck? Lämnade in redovisningen på rättning idag. JAg är hyffsat nervös inför det. Skrev bara några rader från ett helt A4 för det fanns juh inte ett skit att skriva om så. Det får vell gå som det går. Jag som skrev igår att jag skulle plugga ikväll. Det orkar jag seriöst inte. Det blir nog en tidig kväll ikväll. Taggar shopping med mamma imorrn. Och får vell plugga imorrn kväll och på söndag istället. Ser verkligen fram emot det jah. Jag känner verkligen hur positiviteten flödar genom detta inlägg. Jag kan juh säga att livet är bra svårt ibland och man vill bara lägga sig i sängen och bara ligga tills man känner sig bra. Man får juh bara hoppas på att nästa veckas skola blir bättre än den som var. Ska göra min pappa besviken och gå och lägga mig istället för att plugga. ta hand om er. Höres.

SKRIVET: 2011-05-12, kl 20:13:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen!

TJAOOW! Äntligen torsdag. Discodagen idag fan. (ni som sett pistvakt förstår) Min kusin tycker att jag är en tråkmåns för att jag inte lägger till en person på facebook för att jag inte följer med henne till nå ställe me några människor varken jag eller hon har träffat.. Dagens problem alltså. Men jag måäste verkligen plugga så jag måset göra det på fredag och söndag för på lördag ska jasg fara å stor shoppa med morn min och sen på kvällen kanske det blir tenna med jassn, men inte säkert. Och jag har 4569 st saker att göra så det blir lite tajt att fara bort på fredag också även fast det är fredag och då ska man inte ägna kvällen till läxa. Men nu blir det så. SORRY STINA! ;) Och den där personen på facebook. Jag har FÖRBJUDIT mig själv att göra det. För det skapar bara problem för mig själv och jag vill bara sluta tänka på det innan jag blir galeeeen. SÅDETSÅ. Nu har du svar på det också Stina.
Förövrigt har dagen varit bra faktiskt. Inte hänt något speciellt som jag behölver nämna här. Eller jo. Killarna i min klass är helt SLUT i huvet. På matten hade våran lärare muntligt nationella med en grupp i personalrummet och då fick dom för sig att dom skulle sno alla sudd läraren hade i sin korg och slänga dom på mig. Enda utvägen var att gå ut och sätta sig innan man skulle bli blåslagen fan. Tur att det är mindre än en månad tills jag slipper dom för ALL FRAMTID!!!!>>> jhbnjklojhgjkoplkhvfghjkijhgvgjkijhgvgjkhgvfhjkploökhgfvvhjkopljhgvfhjkoljhgvc <<< såhär stor är min lycka! Ska fortsätta med min engelska som jag nästan har gjort klart happy över det. Plus att jag måste göra en redovisning om kina till so:n och en redovisning om en konstnär till bilden och en redovisning om kärnkraft till no:n AWESOME?! yeah right...
Aja vi höres, adjö!

SKRIVET: 2011-05-11, kl 19:39:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

I see your face in strangers on the street

Hej du glade och inte så glade. Ligger i i sängen och håller på förfrysa hela min kropp. Känns som om det är minus här inne. Dagen har vell varit okej, Ingen speciell dag som jag kommer minnas precis men jag kan juh säga att nu har det börjat vattenkrig på våran skola, lärarna är ganska pisst. Vatten överallt inne ba. Men det är sånt man får ta lixom ;) Less som S*TAN är jag på skolan också. Har typ 35676534567 uppgifter att göra och det känns bara drugt att börja med det men juh mer jag skuter upp det juh jobbigare blir det men inte gör jag nånting åt det nej. Men ne, nu ska jag inte prata om den patetsika skolan nu ska jag prata happy thoughts.  På lördag ska jag och mor min till stan och shoppa och kanske klippa mig om jag får någon tid. Jag har nämligen  inte klippt mig hos en riktig frisör sen jag gick i 5:an vilket är 4 år sedan haha, känns bra (Y) men jag klipper mig själv för då får jag som jag vill, typ Men sen på kvällen om jag har tur ska jag vara med Matte och Jassn men bara om jag har tur vill säga.
Jag var inne på www.letssingit.com och sökte på en låt och jag hittade en ganska bra text som påminner lite om hur jag känner nu. Citerade från den som överskrift till detta inlägg nu. Ni kan få resten av texten i slutet av inlägget ;)
Det är drygt när man tillochmed börjar drömma om personer. Då är det illa. Fast det är härliga drömmar ;) hahha
Jag har kommit på en sak som är himmelsk. Och det är att somna till fotboll på tv:n. Igår och i förrgår när jag skulle sova så bläddrade jag runt på all kanaler men det var bara skit på tv:n och då hittade jag någon kanal med fotboll och tänkte bah äh, det här får bli bra. Asså jag tror aldrig jag har somnat på något aå bra sätt någon gång förut. Det är så lugnande och skönt att höra ljudet från fotbollen och allt sånt. Det kanske låter lite wierd men det är as mysigt. Rekomenderar att testa. Hur underbart som helst ;) Nu ska jag nog börja med min engelska som jag inte gjorde igår... haha. Jag följde min pappa och mina syskon till stan och köpte skor och åt årets första mjukglass istället. Värt det endå. Och jag sökte ett sommarjobb igår också. På hembygdsgårn i grundsunda -.- ...
Men det är bättre med ett jobb än inget alls. Jag har redan sökt tre andra men det är nog inte så stor chans att få tror jag efter som 2/4 jobb är på kyrkan och dom kollar upp en om man är döpt eller konfirmerad och jag är inget av dom så jag kanske är lite körd där. Det är patetiskt att som gör så tycker jag. aja. Ska börja med engelskan NU så det blir något av det. Hejdå hare göttt!

I see your face in strangers on the street
I still say your name
When I'm talking in my sleep
And in the limelight
I play it all fine
But I can't handle it
When I turn off my night light
NÄSTAN LITE PATETISKT, JAGVET..

SKRIVET: 2011-05-09, kl 16:51:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

So tie me to a post and block my ears

Tjaooo! Måndag härliga beatuiful Måndag! vare verkligen så?! Tro int de vah? snarare tvärt om :) Har nyss ätit så jag sitter på mitt rum och funderar om jag ska börja med min läxa kanske? jag har inte gjort ett skit av det som jag ska ha gjort så det känns bra! Känner att jag ljuger ganska härligt idag:) Jag fick iaf VG+ på svenska provet! jag är stolt över det faktiskt. Nu har jag börjat komma tillbaka i min gamla bana känner jag, det är positivt tycker jag. Föröverigt har dagen varit bra. Matte kom till skolan idag också. Sen hade jag jeans på mig vilket är ganska chockerande. Jag brukar alltid ha leggins eller tights på mig men jag hade jeans idag och dom flesta var ganska chokade över detta. Men anledningen till att jag aldrig använder jeans är att man känner sig som en j*vla pinne som vandrar omkring. Jag vill helst vara så bekväm som bara möjligt. Men jag har varit duktig endå. Jag har inte haft mjukisbyxor på hela nian! Det är stort ;) haha, mobbat? kanske, tror jag. Igår hade vi storstädning i hela vårat hus. Ganska drygt. Vi rensade på grejer, damsugade, torkade alla golv, hedde ut mattorna, bytte sängkläder, dammtorkade och allt sånt. Jag hatar storstädning kan jag lova. Jag kom ihåg när jag var liten. Då delade jag och min bror och min lillasyrra på ett ganska stort rum och alla vi 3 hade mycket leksaker och oftast så rev man juh ut hela bokhyllan när man lekte men städade aldrig bort det och då när vi skulle städa så slutade det alltid med att jag blev så less på mina syskon att jag skrek åt dom att jag skulle städa hela rummet själv och dom skulle sticka och brinna sen städade jag hela rummet själv i ren ilska. Därför är det skönt att ha eget rum. Fast jag tycker att det är mysigt att dela rum med ett syskon för då slipper man sova ensam. Fast det är j*vulskt irriterande när man sku ta hem en kompis haha. Men tur att den tiden är förbi ;)
Nu MÅSTE jag börja med min engelska eller svenska. Vi höres, vi höres.

SKRIVET: 2011-05-07, kl 16:32:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cause I have other things to fill my time with

Hej. Har slappat i min säng hela dagen nu. Skönt men uttråkande. Så nu har jag bestämt mig för att jag ska städa mitt rum som har hållt sig ganska rent den senaste veckan, vilket är ganska ofattbart.
Och igårkväll så kollade jag på min klänning jag ville ha till skolavslutningen men då var det först slut sen fanns denn i small men sen blev den slut igen. Så man måste vara väldigt snabb om man vill ha en alltså, Sen så har jag kllat lite mer idag men det finns inte så mycke snygga. Och om det finns så finns det i fel storlek. Ganska irriterande. Men det blir säkert bra. Ikväll vet jag inte vad jag ska ta mig till. Matte verkar vara lite off. Men pappa sa att vi kanske skulle fara på golfbanan och slå lite så jag får vell spendera min lördagskväll med det då. Men om jag gör det så gruvar jag mig för imorgon när jag vaknar. För första gången när man slår på våren så använder man muskler som man inte använt sen sist man spelade och det är inte skönt kan jag säga. hahah, men det är sånt man får stå ut med antagligen. Och jag har bestämt mig för att jag ska klara det gröna kortet i sommar och spela mycket helst med min bror, så han kan lära mig bättre. Det är juh lixom han som är ''kungen'' i familjen på golf, förutom pappa då. aja ska städa rummet nu, sen får vi se vad som händer. Måste bara tillägga en grej. Vet ni hur skönt jag har det hemma nu eller?! mina 2 små syrror är hos farmor och brorsan är men en kompis så han ser man juh inte till så jag har det skönt hemma nu kan jag säga. Inga gnällande eller bråkande småungar ;)
http://youtu.be/fNy8llTLvuA Klicka och känn glädje :) Hörs senare!

SKRIVET: 2011-05-06, kl 19:41:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

tremble for yourself, my man

Hej. Blev ingen Matte för hon var väck och orkar inte fara på villan för det regnar ute och sen så känner jag inte för att fara någonstans. Vill bara vara instängd och ensam på mitt rum, Det är skönt det.
Skolan idag var vell okej. Det gick ovanligt bra på SO provet så nu är det bara att hoppas på något bättre än ett J*vla G+. Tjejerna i min klass satt och diskuterade vilka dom skulle ge rosor till och ärligt talat så är min klass så dum i huvet så jag ska bara ge till de ''kompisarna'' jag har i klassen. Känns onödigt att ge hela eftersom är som dom är. Vad jobbigt det kändes helt plötsligt.. Och nu på våran skola är det kortepedimi. Alla spelar kort. (även jag) men det är skit kul att spela utslagningspoker, jag vinner alltif över killarna i min klass. Som jag alltid sagt, Ingen slår mig! ;) HAr lärt mig 3 kort trick idag också, jag äger på det nu :)
Fick brev från mikael elias teoretiska gymnasium idag också. Är bjuden på deras ''kick off'' som dom har för att man ska lära känna dom i den klass man ska gå i. Fast jag ska gå på nola så jag är inte säker på om jag ska fara. Fast jag är endå lite sugen eftersom mikael elias verkar vara en grym skola. Men jag vet inte, vi får se.
Idag känns jag sådär klyven igen. Ingen aning varför, allt känns bara konstigt. Då är det tur att Mumford & sons finns. Utan dom är livet skevt och omöjligt. När jag väl talar om musik så ska jag tipsa om en jättebra sida. Nästa som spotify fast man behöver inget account. Gå bara in på WWW.grooveshark.com Det är kalasbra.
Nu ska jag kolla runt på lite klänningar och lyssna på mumford & sons. Vi höres.

SKRIVET: 2011-05-05, kl 22:57:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

I need you now, and that's now.

Tjosan, sitter på mitt golv och gör so, lyssnar på underbar musik och är inne på facebook. Kommer få sitta här hela natta känns det som. det går in genom ögerna och ut någon annanstans. Inget fastnar. Äre jag som är lite skoltrött eller? Men måste juh härda ut dom sista veckorna som är kvar. Dom jobbigaste veckorna! Men lätt värt det:)
Ni såg juh i inlägget innan detta att jag skulle besetälla klänningar till skolavslutingen men nu när jag skulle be mamma och pappa göra det så var det cremevita klänningen slut, så nu är jag tillbaka på ruta ett och hittar inte ett skit! Det är så drygt. Jag vill vara en kille, då slipp man allt sånthär. Man kan köpa en skjorta och en kostym. Lätt som en j*vla plätt. Vi måste typ hitta fina vita klänningar och fina skor och fixa håret och ha massa massa smycken medans killar bara behöver dra på sig sin kostym och he lite hårvax i handen och dra den genom håret så är det fixat, men vi måste typ fixa oss i 2 år innan det blir någe av det ;)
Sitter nu och chattar med Daniel på facebook. Hahahah kul kille endå tyck jag. Och imorrn är det fredag. Funderar på att fara på villan men jag kanske ska hälsa på den stackars handikappade Matte, Hon behöver nog lite sällskap hon :) Och nu så har jag lyssnat på alla bar låtar jag har på spotify 5 ggr så nu måste jag lyssna på youtube eller på grooveshark och vänta tills nästa månad-.- Men jag ska försöka gulla med min underbara pappa att jag ska få en premium eller en unlimited :D Så om jag har tur så är min pappa snäll mot mig:)
NU ska jag forstätta göra SO:N så jag kan kirra provet så bra som möjligt!
På återséende. Adjö!

Saknar din närvaro

SKRIVET: 2011-05-05, kl 16:18:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Yeah Right?!

Tjao. Jag är så mätt så jag är alldeles stum.. äckligt mätt. Jag måste kissa också. (intresseklubben antecknar, jagvet.. ) Sitter och kollar på avslutningsklänningar. Dessa 2 har jag kommit fram till:
Den här är till själva skolavslutningen, jag vet att det är en oskriven lag som säger att det ska vara vitt men jag bryr mig inte. Jag tycker denna är fin iallafall.
Den ser bättre ut på en människa, men jag ville egentligen ha en svart men det var slut på 32/34 som jag ska ha så det får bli denna om jag inte väntar tills storlekarna kommer in. Denna ska jag alltså ha på middagen. Beslutade mig för att fara på den endå. Jag går juh bara ut nian en gång i mitt liv :) Måste hitta ett par snygga skor till också... Det är svårt, för man kan juh inte precis testa dom över internet och om man går till någon affär så är det juh bara fula skor tyvärr...

Idag komme Matte på skolan. Hon gick som en handikappad 70plussare. Hahahah nemen. Det är juh synd om flickstackarn så nu ska vi inte vara taskiga ;) Men skolan var förövrigt ganska bra. Fanns juh vissa motgångar, men det är bara att skita i dom och göra mitt eget race så går det bra.
Nu ska jag plugga so, har prov imorrn och jag hoppas på att det ska gå bra. Har sänkt mig något denna termin.. lite pist över det.
Over and out.

SKRIVET: 2011-05-04, kl 22:22:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Get Lost!

Hejsan hoppsan lilleman. Försov mig i morse ganska mycket. Min buss går 25 över sju utanför mitt hus och min mamma hade varit vaken hela morgonen och då öppnade hon dörren in till mitt rum prick 25 över sju och sa: ''Nämen, jag som trodde du va vaken''. Då fick jag panik. Jag tror  jag aldrig vart så snabb någon gång. Jag duschade och klädde på mig och packade väskan och allt på en kvart! Det är helt seriöst mitt rekord. Annars brukar jag typ duscha i 20 minuter minst ;) men som tur var så slapp jag cykla en kilometer till yttervägen. Min mamma skjutsade mig. Och om jag hade kommit 30 sekunder senare till yttervägen så hade jag missat den bussen också. Tur att man har tajming. Men imorrn ska jag då inte försova mig har jag bestämt. Ringde till Matte idag också. Hon hade det gött hemma i soffan hon. Fast hon hade väldigt ont och kunde inte göra något utan assistans så egentligen mådde hon vell inte så gött.. Hoppas hon kommer på skolan på fredag. Fast jag tycker endå hon ska vara hemma och vila upp sig riktigt. För det är lätt hänt att hon gör illa sig på magen eller något för hon är en sån människa som aldrig kan sitta still utan hela tiden måste busa och härja och röra på sig satt ;) Men det blir säkert bra. Nu ska jag fortsätta med min lista på läxor. Kan skriva vad jag måste göra.
* Göra klart SO-frågerna tills på fredag då vi har prov.
* Göra klart SVredovisningen om en författare.
* börja med och göra klart ENGredovisning om. irland
* Läsa ut en engelsk bok och skriva recension.
* Göra en redovisning om en konstnär på bilden.
* Träna på franskanationella som vi har nästa vecka.
* Planera en redovisning på en engelsk tidning vi har gjort
Ja, det var typ det, om jag inte glömt något. Och allt ska ungefär vara klart nästa vecka...
Tycker synd om mig själv.. aja. Måste vell forstätta nu om det ska bli gjort

Btw,  Skolan kan gå och ta sig.

SKRIVET: 2011-05-03, kl 22:14:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

On the wings of an eagle, My love for you flies.

Hejsan. Ligger i sängen och funderar på att börja med musiken vi har prov på imorgon. IG? Inte då(A) Har bara inte orkat plugga. Det handlar om populärmusikens historia. Bättre än Typ barocken och det som vi hade tidigare. Men jag har bara inte haft lust att läsa på dom där patetiska pappren :) Kanske ska börja nu. och antagligen hela natten om jag ska kunna något. Suck. Men jag får skylla mig själv. Hade Franska idag också. Våran vanliga lärare är tillbaka -.-' Nu ångrar jag att jag inte bytte till sve/eng när jag hade chansen helt serri. Man blir juh bara less av att se på läraren. haha sorry, men så less är jag på franska. Sjuerna kan juh mer än oss satt det är vell lika bra att ge upp? Nationella i franska nästa vecka också. Men det är ganska lätt. vi ska typ skriva en presentation om oss själva och då kan man juh skriva en tidigare som man kan träna på om man är så smart, så går det juh lite lättare iallafall :) Första matte nationella på torsdag. Har en väldigt klyven känsla om det. Jag tycker om matte, det är kul och så men det känns bara allmänt drygt..  Ser på cougar town nu. Ska nog se klart det innan jag börjar med musikecklet. 

Skolan idag var vell okej. Matte ringde på matten och berättade att hon var helt okej. Hon fick ta ut blindtarmen och fick fara hem tidigare ikväll, men det blir nog ingen skola för henne på hela veckan i fear.  Detta kommer bli en fortsatt dryg, äcklig vecka. Det är lixom Matte som gör skolan. Typ den enda på skolan som har lite vett innanför pannbenet ;) Utan henne hade livet varit svårt :) Tacksam för henne.
Pappa fyllde år idag också. Kom främmande, men jag gick till köket åt tårta som mamma hde gjort. Huvva vad äcklig den var (sorry Mamma). Nemen det är typ sockerkaka, maräng, bananer och mandel. Ingen bra kompination. Anser jag iaf. Sen efter tårtan gick jag och la mig i sängen och kollade runt lite på youtube sen kom malin och joinade mig. Det var kul. Hon hade nyss kommit hem från London. Hon skröt som sablar över att hon hade varit på madame tussauds och sett Tom cruise. She has a thing for him om man säger så haha. Nästan lite roligt. Så hon pratade juh inte bara lite om det. Njeeeee, det här går inte. Nu ska jag ta något GOTT att äta sen plugga på den underbara musiken som sagt. tjaoo for now. Hare.

SKRIVET: 2011-05-02, kl 23:04:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

Sitter i sängen och glor på my name is Earl och funderar. Dels på äckelskolan och hur Matte har det just nu.  Jag funderar på att inte fara på den äckliga avslutningsmiddagen. Hur lockande är det att sitta och äta middag med 50 st stolpskott? usch. Längtar tills detta är över så jag slipper fara till den äckliga skolan. Ingen vet vad respekt är, ingen vet hur man behandlar andra. Det är seriöst katastrof. En grej jag undrat över väldigt ofta. Varför är jag 95:a?! Antingen har jag kompisar som är äldre eller yngre. Vart ligger logiken i det? Måste bara citera min lärare. Han sa på mitt utvecklingsamtal att ''Du är en blomma som inte har slagit ut ännu, och det beror på din klass'' Man bah: ehm jaha? så dom har förstört min framtid eller vadå? Irriterande? svar ja. Och klassföräldrarna ville att vi skulle få bättre sammanhållning så därför skulle vi fixa det i slutet i nian på våran klassresa. Då börjar man juh undra. Vi ska typ aldrig mer träffas, varför i hel*ette ska vi få bättre sammanhållning sista veckan i nian dåför? Stolpskott dom också eller? verkar så. Idag vorte juh inte så mkt bättre jämfört med igår. Hoppas på en bättre dag imorrn. Fast matte är juh inte på skolan då heller så vi får se hur bra dagen blir eftersom hela skolans befolkning är som dom är.
Hatar fortfarande spotify. När man verkligen behöver det så är det kaputt.

Dagens låt: http://youtu.be/AbgYHUeYEPU
Kan inte annat än må liiite bättre av låten.

SKRIVET: 2011-05-02, kl 17:58:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Behöver Någon Som Förgyller Min Vardag Igen.

Hejsan. Den här dagen har varit lika piss som igår. Alla i skolan är dumma i huvet. Matte var inte på skolan idag heller stackaren. Hon har klagat på att hon har haft ont i magen sen i fredagskväll och då for hon in på vårdcentralen idag men for sen på akuten så nu ska hon bli sövd och kolla upp blindtarmen, om det är den det är fel på så måste hon ta ut den. Känns såhär lagomt bra. Ganska chockad jag blev när jag fick ett sms där det sotg att hon skulle bli sövd. Men hoppas det går bra för henne iaf. Får se om hon ringer imorgon. Nu ska jag försöka tänka på annat och plugga no... Plus att min kära pappa fyller hela 41 år imorgon. Känns lagomt bra att det kommer främmande åsså måste man sitta på rummet och plugga på musikprovet som vi har på onsdag. Fuck skolan.
HELT GALET! Det är 2:a maj idag och det snöar som om det vore 2:a februari! :O vad händer?
Ska försöka plugga lite nu. Eller sova? sovaa låter bättre... Höres

SKRIVET: 2011-05-01, kl 23:38:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Not anymore

Okej. Det är inge gott längre. Nu fick jag ont i magen. Och pucko är helt plötsligt äckligt. Vad händer med mig?
Det är DITT fel. Det är ditt fel att jag blitt så konstig nu på slutet. Känn dig träffad.

SKRIVET: 2011-05-01, kl 23:32:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just need to sort things up first. - youre words. Not mine.

Kan inte sova. Dåligt iriterad över det. Sugen på digestivekex med choklad på. Sugen på chokladkaka med digestive i. Sugen på chokladpudding. Sugen på jordgubbar. Sugen på chokladfingrar. Sugen på farmors korvsoppa med mjölk! jag är sugen på mkt... troru inte dom visar chokladflingor på reklamen på tv nu då?! jävlas mer ah.
brb, ska gå till köket och kolla om jag hittar ngt gott. Gissa vad jag hittade. Jo jag hittade pucko och marzankräm och sån här premium choklad. Fsat den är 70 % kakao. Detta kankse inte är en perfekt blandning. Men dom gifter sig perfekt för nuet iaf :)

SKRIVET: 2011-05-01, kl 21:43:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kan vi inte vara nära bara en minut?

hejsan, sitter i sängen och ser på humorgalan - för varenda unge. Den är lam. Visst det är för en god sak, men dom kunde ha gjort det bättre.
Idag har varit en lam dag överhuvudtaget.  vaknade kl.12 och pluggade lite sen har den bara gått på 3 sekunder och nu sitter jag här. Jag känner mig konstig inombords. Typ klyven och tom på något sätt, jag vet inte.
Sista dagen innan skolan också. damn.. När jag fick lov så ville jag inte ha lov för jag började gilla skolan men nu när jag ska tillbaka till skolan så är det bara usch fy å blä. Beror nog mest på att vissa personer anar jag. Men skönt att vi har typ 26 dagar kvar i skolan. alltså skoldagar när jag räknat bort helg och röda dagar. och som grädden på moset på min ''underbara'' söndag så är det juh första dagen som spotify har gjort så man bara får lyssna 10h och 5 ggr per låt. Och nu har jag lyssnat 5 ggr på dom låtarna jag gillar mest så nu måste jag vänta tills nästa j*vla månad. Fyf*n. Livet är juh på topp! Älskar dagar som denna. Man vill bara gräva ner sig i ett j*vla hål och aldrig komma upp. Gud vad less jag är på att känna saknad. Ne usch! Nu ska jag ta något att äta och lägga mig i sängen i hopp om att jag drömmer något bra och känner mig behövd här imorgon. Och att livet är med mig istället för emot mig.
http://youtu.be/r9iM_Od5SDY
Lyssna och ha det bra. Adjö

SKRIVET: 2011-05-01, kl 14:58:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Well it was not your fault but mine

Hej. Gårdagen var ganska bra (inte lika roligt som det brukar vara). Vi började med middag hos mig. Trevligt det. Sen drog vi till Ida och babblade lite med henne sen drog vi till Banafjäl vilket var lamt. Sen drog vi till Stora husum. For först och hälsade på Matildas familj och sånt på pingstkyrkan sen drog vi på cuba och kollade på majbrasan där. Herregud vad folket skämmer ut sig. Rakt pinsamt. Ungefär 75% var fulla och ungefär 45 % av dom kunde inte ens gå. Typ. Och en ska jag undrar. Efterso det var väldigt mycket folk i min ålder och lite uppåt som var på lyset så undrar jag hur f*an dom kan kunna komma undan med det? jag förstår inte. Eller så är det bara fjortisfylla dom håll på med. patetiskt vilket som. menn iallafall. Sen for vi hem till Matte och såg på film och lata oss och åt ostkrokar. Sen när klockan blev typ kvart över 1 så for jag hem i mörkret med moppen. Jag var ganska rädd kan jag lova. Tänk om det hade hoppat ut ett rådjur eller nått. För tidigare på kvällen innsn vi for till matte på slutet for vi hem till mig och hämtade en film så hoppade det fram ett rådjur mitt framför mig. Snacka om att jag blev rädd. Men iaf när jag for hem så såg jag fram emot gatulysena. Men nejdå. Dom var naturligtvis släckta. Just my luck :)
Nu ska jag sätta mig och plugga på no, musik och so:n som vi har prov på till veckan... börja mjukt efter lovet va? nej nej. Lärarna torterar oss till döds sakta men säkert vill jag lova. Bara 5 veckor kvar. Minus lite röda dagar och sånt. Känns skönt att gå ut nian vill jag lova. Fast endå inte. Det enda jag längtar är sol, värme och ledighet. Inte Gymnasiet som kommer efter det härliga..  Blir säkert bra endå, hoppas jag
Höres senare :)