SKRIVET: 2011-04-29, kl 23:55:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kiss me, and say that you miss me

Tjosan ;) Har nyss kommit hem från gårn (alltså fritidsgården) var där med Matte. Som förövrigt fyller 15 år och nyss fått moppekortet. Glad för hennes skull! imorse så ringde hon mig först typ halv tio och sa att hon hade klarat provet då vaknade jag utav det sen typ en timme senare låg jag fortfarande i sängen och då helt plötsligt så stog hon i min dörröppning till mitt rum, då blev jag väldigt rädd. Sen kom farmor och farfar efter att Matte farit hem. Min farmor sa att hon skulle lägga ut en annons på blocket där hon sökte en yngre karl. Hon ville alltså byta ut min farfar för att han var så lat. haha söt farmor <3 sen så typ vid halv 7 så drog jag till Matte och fick vrålfika. JAg sminkade mig för typ första gången på typ ett halvår tror jag det är. Hon blev ganska förvånad när hon såg mig. Men det är Juh Matte som fyll år, då måste man juh klä upp sig såklart! sen drog vi på villan ( röda villan, alltså fritidsgården) alla där blev lika förvånad, hahah ganska kul endå. Sen drog vi hem för Matilda var tvungen att vara hemma en viss tid satt. Och imorrn är det juh sista april och då ska jag vara med Matte och jag vet inte vad vi ska göra, jag har iaf bjudit henne på middag och sen ska vi väll dra med mopparna någonstans bra:)  Nu ska jag ta något att äta sen se på tv eller en film. Men våra grannar är här och det är juh inte helt nyktert tyvärr. så det känns drygt. Men vi får se.
På Återseende. Adjö.

SKRIVET: 2011-04-28, kl 13:20:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Thursday, Bloody Thursday.

Kom nyss hem efter en underbar ''sista april'' med jassn och matte. Igår så grillade vi och pratade om intressanta grejer kan jag lova. HAHAH  pinsamt. sen efter att vi hade suttit ute och grillat i några timmar så tog jag och jassn upp våra moppar till henne men Matte fck snällt gå. haha sötunge. Hon får nämligen inte åka med någon för en annan tjej hon åkte med körde in i en gärsdgård och pajjade en annans moppe lite vackert så hon fick inte åka med oss, då.(återkommer om det lite senare) sen så såg vi på bröderna karlsson, en kung film. sen hoppade vi i plurret och pratade lite skit som vanligt sen hoppade vi upp efter typ 1 timme och färgade jassns hår och såg på dear john, underbar film. då var klockan typ halv3? sen när filmen var klar kanske klockan var 3, 4? ingen aning faktiskt och då gick vi och la oss i hennes säng. Och dom hade lagt sig före mig och då fick jag ta det plats som blev över. Som vanligt så blev det skarven mellan de två sängarna i en dubbelsäng... Men jag behövde inte ligga där hela tiden för matte var så orolig över sitt moppeprov så hon kunde inte sova och gick och la sig i soffan i ett annat rum och då slapp jag den mindre sköna skarven. SCORE!
Sen hade dom ställt larmet på klockan 10 eftersom jassn skulle till sthlm ochdå gick vi och fikade och så. Nu kommer det mest otroliga jag ska berätta. Matte har varit på sina föräldrar om att hon ska få åka med mig men dom har alltid sagt nej. Men nu så skulle hennes bror hämta henne men han va i stan och gjorde nått annat och då gick hennes föräldrar med på att hon fick åka med mig. Helt otroligt kan jag lova. MEN. Jag va tvungen att ligga å köra 30km/h.... HAHA ganska skrattretande. Tänk dej att ligga och köra 30 efter en väg som är typ mitt ute i skogen och nästan ingen trafik. Då har man ett bra liv. hahah. Men det är juh ett tecken på att hennes föräldrar kanske litar mer på mej, eller nått haha ;) Nu ska jag försöka sätta mig och plugga lite och städa mitt rum. Btw så fyller matte 15 hela bast imorrn. Byxmyndig och moppeåldern! Puss på henne. på återseende vi höres.

SKRIVET: 2011-04-26, kl 22:54:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

You can pretend to be somebody, but in the end You are who you suposed to be

Hej. Idag har jag varit fetduktig. Jag har gått väääääääääääldigt långt notera i rask takt. Ingen kärring gång här inte. Jag har fett ont i min höft. Vet inte vad det beror på. Överansträngning tror min pappa på efter som han brukar säga att jag lider av latmask ;) Imorrn ska jag vara med Matte och Jassn! ÄNTLIGEN. Jag önskar jag har kvar dom underbara människorna tills jag ligger på dödsbädden helt seriöst. Dom är nog dom bästa! Vill inte tappa er! <3
Vi ska iallafall ha våran sista april imorgon för jass skulle till stockholm så hon skulle inte vara hemma på sista, så då har vi vår egen sista april imorgon! askalas eller askalas? :D Nu ska jag gå och ta en snabbdusch sen lägga mig i sängen och se på Charlie st. Cloud för andra gången. Älskar känslan man får av den filmen. Underbart. På återseende människor! Aurevoir
.
Het? Ehhhm.. JA?! :D

SKRIVET: 2011-04-26, kl 14:02:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

For the final act they breathed.

Jag förstår inte varför folk inte vill att man ska ha samma klänning på en avslutning. Vad spelar det för roll?
Jag ser jättemänga som lägger upp den klänningen som dom ska ha på sin blogg och skriver '' Denna klänning ska jag ha, och om jag ser någon ha en likadan så blir jag j*vligt sur '' Detta förstår inte jag. Varför kan man inte bara säga äh, spela roll. Den som har en likadan har iaf bra smak? Ett evigt mysterium för mig iaf. Spela roll liksom. Jag hade skrattat åt det iaf.

SKRIVET: 2011-04-26, kl 11:41:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

I want you to throw my shoes in the fire.

Tråkig dag idag. Jag måste plugga på 3 prov vi har nästa vecka. Känns tungt. Sen måste jag städa, igen. Mitt rum är inte så fint längre. Jag städa upp i lördags med med syns inte nu kan jag lova. Alltså jag känner för att typ sitta vid en grill och det är mörkt ute, himlen är orange av solen och det är lagomt kallt ute och bara umgås med personer som får mig att må bra. Hur mysigt vore inte det. Vad ska ni göra på sista april då? Jag ska vara med Matilda, kanske Jassn? Vi har inte pratat om det. Men vi brukar vara 4 tjejer som alltid är med varandra detta skulle ha blivit vårt 4 år vi firade sista april tillsammans. Men nu vet jag inte vad som händer. Det kommer säkert sluta med att en av oss d.v.s den som är sur på oss blir ännu surare. Som vanligt.. Känns som om livet är på topp just nu. NOT. Vad man än gör blir någon sårad. Från och med nu ska jag inte tänka så mycket utan bara göra vad som känns bra för mig och dom jag verkligen tycker om. Tack för mig. Adjö för nu,

SKRIVET: 2011-04-25, kl 22:43:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm Off

Såg denna film med Matilda igår. Kan rekomenderas starkt. Den handlar om kvinnohandel i Paris. Den är grymt bra.

SKRIVET: 2011-04-25, kl 22:33:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

I will always have you on my mind. No changes about that.

Hej. Igår kväll var jag med underbara Matilda. Hon är bra underbar hon, Min fina kompis som förövrigt fyller hela 15 bast på fredag. All love on her. Och idag har jag varit hos min moster och hennes familj. Hon fyller 41 imorgon så då var vi och grattade henne. Jag tror inet jag har varit så mätt någon gång. Inte ens när jag har varit hos farmor i typ 2 dagar och blivit övergödd. Grattis på min moster iallafall :) Nu ligger jag och kollar på mamma mia som går på 3:an funderar på att slå över på Big Brother. Jag har inte sett det på en vecka nu. Rekord för min del.
Jag har nu insett hur sjukt BB egentligen är. Usch fyfan. patetiskt att jag ens kollar på det.

Och en sak till som jag måste lämna bakom mig. Angående övertexten till min inlägg.
''I will always have you on my mind. No changes about that.'' Fortsättningen är: Even if i don't want to have my mind on you, I can't change my feelings. Jag förstår inte hur svårt det egentligen är att sluta tänka på en person. Varför kan man inte ta bort ett minne som i Harry Potter filmen för? Det är som om mitt liv är infekterat av dig. HOW COME? Mitt liv var bra tills för 2 veckor sen, sen visade sig du. Uschabuscha. Jag måste skärpa mig. Hårt och länge. Bara glömma och gå vidare. Sluta älta. Men det är ganska svårt har jag märkt. Jag tror att jag måste ut och springa och rensa huvudet är vara med en person som är bra. Det hjälper hoppas jag. Nu ska jag he på en
bra film. Ha det jättebra. Kärlek



I Will Always Have You On My Mind, No Changes About That. Even If I Don't Want To Have You On My Mind, I can't Change My Feelings.<3

SKRIVET: 2011-04-24, kl 00:35:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

It's Gonna Rain Anyway

Har varit med Ida ikväll. Det var trevligt. Hon anser att jag är en stalker nu också. Men det tycker inte jag.
Nu ska jag aningen se på en bra film eller så ska jag forsätta se på någon överskattad komiker på comedy central. Ser vell vad jag gör. Jag är FETT hungrig. Min mage låter som ett monster helt serri, Men om jag äter får jag skit ont. As irriterande.. OCH NEJ. Jag har ingen ätstörning om du nu tror det. Det började i torsdags. All mat jag åt bara växte i munnen och jag fick inte ner det. Sen har det bara fortsatt. Jag måste typ tvångsäta om jag ska klara utav det.
Aja, det blir säkert bra snart hoppas jag. På återseende. Adjö.

SKRIVET: 2011-04-23, kl 17:20:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

It Will Never have A End.

Väntar på att min mor ska komma hem så att vi kan få någon föda. Ida ringde mig nyss. Vi ska umgås senare. Ida är min barndomskompis. Den första kompisen jag någonsin hade. Det var aplängesen vi var med varandra nu. Det var minst ett och ett halvt år sen :O FÖÖÖR LÄNGE. känner jag. Och jag har fortfarande inte städat upp libyens slagfält. haha -.- Det roliga är att min mamma inte ens fällt en minsta kommentar om det. Ganska facinerande endå.
Nu ska jag först städa (dra ihop alla kläder i en hög) mitt rum, sen ska jag gå och fråga om min pappa behöver någon hjälp. Sen baka kladdkaka sen vara med Idapidalingonskida. svejjs.

http://youtu.be/SIocOsmM0kg    Njut människa, njut.

SKRIVET: 2011-04-23, kl 13:01:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

You Are The Sunshine In My Day.

Soligt och fint ute idag. Sitter nu på gräsmattan och solar mig, och hare gött. Äckligt varmt är det iallafall.
Nu är det lov. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Egentligen är det ganska skönt men väldigt uttråkande. JAG som brukar hata skolan i vanliga fall har börjat gilla den mer och då är det inge kul att få lov. Vet inte vad jag ska ta mig till på lovet heller. Blir vell till att plugga till dom 3 proven vi har veckan efter lovet kanske. JAg vet att man inte har något liv om man pluggar på lovet, men om jag inte ska få ig så äre nog bäst att ta tummen ur arslet och plugga.
Intressant inlägg, javet ;) Jag vill ha nya kläääääder. Jag har bara tråkiga vintriga kläder nu juh. Fast alla kläder är så fula på affärerna. Dom är typ blommiga, tantfärger och FULA det är typ tantvarning på dom. JAg skulle aldrig dra på mig något sådant. NEj usch Haha Mycket klagande idag känner jag. Jag ska bli en positiv människa from now on. Vi höres senare. Adjö.
Oh Yess, You are the sunshine in my day, and I wish you knew that.

SKRIVET: 2011-04-22, kl 21:58:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

It Will Happen In My Wonderful Dreams.


Såg nyss NÄSTAN hela denna film. Jag såg den på internet och låg ute i hamocken och då tog batteriet slut så jag gick in la den i sängen, stoppade i laddaren, startade datorn och då började filmen gå igen automatiskt och när jag kom tillbaka till datorn efter typ en kvart så var filmen slut och när jag skulle spola tillbaka så var man tvungen att se om den. Så jag missade slutet. Det mest spännande på hela filmen. Jag är lika smart som vanligt jag... Får vell se om den någon annan dag då jag orkar. Ska väll slå på en annan film nu och njuta av kvällen som spenderas skönt i min säng. Så nu säger jag godnatt för ikväll och sov sött. För det kommer jag :)

SKRIVET: 2011-04-22, kl 17:56:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Forever and After

Tja. Nyhemkommen från farmor och farfar. Lättförtjänta pengar var det iaf. I vanliga vall så brukar långfredagen vara den längsta dagen på hela året. Men detta år har dagen faktiskt gått ganska snabbt. Jag kunde juh inte vara med Bästaste Matilda så jag får vell hitta på något. Annars kommer jag ägna hela kvällen till att tänka på en person. Men den personen ska inte finnas i mitt huvud så därför ska jag försöka att inte tänka på den, för det är inte bra, Det är förbjudet rent utsagt. PUNKT SLUT.
Jag måste också städa upp libyens slagfält. DAMN jag vet inte om jag orkar, det känns så drygt. Fast det känns juh bra efteråt. Men iallafall. igår på skolan slutade vi 1 så då satt i och spelade kort om då kom vikarien och satt sig vid oss och han började prata om att t.ex när en människa går in i ett rum med nya männiksor så dras man direkt till den man attraheras av mest i det rummet utan att man ens tänker på det själv, och hur man betér sig då utan att man vet det. Han sa att tjejer börjar sträcka på sig och typ fixa håret och kläder och sånt och killarna började spänna sina muskler och fixa sig också. Sen kom min ''smarta'' klasskamrat med att dom också börjar med självberöring. HAHAHAHAHAH jag trodde jag skulle dö. Och vikaren bah: öh.. Ne det är juh inte precis så att dom går i väg och börjar runka! HAHAHA asså seriöst. Det gjorde min dag. HAHAAHA. Kul vikarie säger jag bara. Synd att vi får tillbaka den riktiga surfranskaläraren efter påsk. Jag längtar INTE. Nu ska jag gå och se vad jag ska hitta på. Hare bra, vi höres. Pusss

SKRIVET: 2011-04-20, kl 23:41:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Day By Day

halojjsan. Sitter nu och kollar på el clasico. Barca-real madrid. Fotboll alltså. Jag förstår dock inte varförjag gör det. Fotboll är lamt att kolla på fast det är endå ganska kul att spela själv tyck jag :)
Det blev tyvärr ingen sanering i libyens slagfält. Jag får görat på fredag gör imorgon så ska jag fara till farmor och farfar och agera städerska och kommer hem på fredag, funnybunny.. Men dom behöver vell hjälp dom med när dom ej kan görat själv :) Men nu ska jag drömma mig bort så jag orkar kliva upp imorgon. Hare bra. Vi höres. pusss

SKRIVET: 2011-04-20, kl 19:36:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

I want to be Unafraid.

GÅRDAGEN SOM JAG TÄNKTE SKRIVA OM IGÅR MEN ORKADE INTE:
Igår hade vi konsert på skolan och Det gick juh bra tyck jag, sen på kvällen så hade vi Välgörenhetskonsert för människorna i zimbabwe, som våran skolas elevråd och kulturråd (jag är med i kulturrådet) hade fixat. Det var väldigt kul. Fick in fett med pengar också som tur var.  Innan konserten åt vi på rio, det var nog den näst mäst underhållande middag jag ätit i hela mitt liv tro ja, tack till ni som gjorde mig i sånt underbart sällskap :)

HEJ. Har varit en bra dag i skolan idag. alla var förvånansvärt snälla idag:O ingen som gjorde något olämpligt (på ett idiotiskt patetiskt sätt) alla var bra. Det är en dag som denna man bara älskar att komma till skolan och ha det allmänt bra:) Idag är jag förövrigt jätteglad, första gången på riktigt länge. Så det är juh positivt ;)
Vi fick även våra klasströjor. Jag tog M men jag skulle ha tagit S. JAg badar i tröjan, byxerna har jag inte testat än:) Men det är juh bra endå, Vi har tjaffsat så himla mycket om domhära tröjerna så nu spelar det helt serri ingen roll känner jag. Jag är bara glad över att vara ägare till en :) Asså jag vet inte vad det är för fel på mig. Hela magen bara pirrar. Typ som om man är nervös eller kär. Men jag är ingetdera. Det är det som är så himla knas tyck jag x)
Idag har jag ingen läxa så då kan jag bara lata på som vanligt och bara leva för en gångsskull. Så nu ska jag typ städa rummet eller se på tv. Det känns som om jag kommer se på tv. Men mitt rum ser ut som ett slagfält i libyen just nu. Så måste nog ta hand om det innan min mamma kommenterar slagfältet.
Vi höres. Pusss

SKRIVET: 2011-04-19, kl 22:59:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

You Are Unafraid.

Tänkte skriva ett vettigt inlägg med mikna ögonlock vill inte hålla sig öppna. Skriver imorrn istället. Vi höres. Pusss

SKRIVET: 2011-04-18, kl 22:25:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

I Fucked Up Again.

tjaaaaaaaaaaaa. Sorry för den urusla uppdateringen. Ska bli ändring på det, om jag orkar ;) nemen min helg har varit bäst. i lärdagskväll tog jag moparten till Bästaste Jassn. Vi badade i jacuzzin och såg på film och pratade och hade det bra. Har saknat den tjejen såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär  mycket ska jag säga. Så det var mycket uppskattat ska du veta jass<3 Sen på söndagen var det isgalan och självklart for man juh. Den var inget märkvärdit kan jag säga. Det märks att man har vuxit lite sen i fjol, nu är det typ bara trååk. Men jag tycker konståkning är hårt. Jag skulle vilja kunna åka skridskor på det sättet. Det är tufft. Sen idag har jag bara slappat i skolan typ. Vi hade den där vikarien på bilden för våran bildlärare var hemma och det var en kung lektion kan jag juh säga, han är fan hård x) Imorrn ska jag ha soprov på morgonen välgörenhetskonsert på både dagen och kvällen och mellan där på något ställe ska jag hinna plugga på noprovet vi har på onsdag. Det känns redan nu som om jag kommer få en fet IG-stämpel i min panna. Men jag är inte precis någon ''notjej'' om man kan säga så. Det är nog det lamaste som finns. Aja får vell hoppas på det bästa. Idag har jag varit J*VLIGT irriterad på en viss människa som tror att hon kan leka med mina känslor. hon tror att hon kan utnyttja mej som kompis hela j*vla tiden. Men jag är ingen trasdocka som man kan slänga runt hur som helst. Jag är en människa med känslor som vilken annan som helst. Men jag tror vissa inte har det klart för sig i sin lilla hjärna tyvärr. Så jag slår vad om att om en snar framtid så kommer det f*n BRINNA rent utsagt. Då blir det inte kul. Varken för mig eller för någon annan. MEn jag orkar inte stå ut med hur mkt som helst.
Skönt att få ut det. Nu ska jag se på big brother och sova så man orka upp imorrn. Jag måste duscha och allt sånt jobbigt imorrn, men aja vi höres vell imörönsch. Pusss

SKRIVET: 2011-04-15, kl 22:00:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

FU RONDELLJ*VEL

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - har abbonemang ;)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - njaee
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? -min familj
4. Hur lång är du? - 1.58 kanske?
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - charlie st. cloud
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen- okej :) <3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - skicka sms, ringa är jobbigt ;)
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta såklart:)
9. När såg du senast din mamma? - halvtimma sen cirkus :)
10. Är du kär? - skulle jag inte säga
11. Veckans babe? - Joel kinnaman, fast han är världshistoriens babe ;)
12. När vaknade du idag? - 06.30
13. Vilken är din favoritplats? - någonstans vid havet där det är vackert 
14. Vilken plats föredrar du minst? - TANDLÄKAREN
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - på mitt egna företag, med en underbar kille och hus och familj
16. Hur stor är din säng? - ingen aning, typ 90 kanske? ocj ja, min säng är för liten :)
17. Vad sover du i? - en mega asa skön klänning, eller avslutningströjan sen jag sluta 6:an ;) 
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 5st :)
19. Var bor du? - I skogen ;)
20. Tycker du om kinamat? -  ekliiiiigt!
21. Tycker du om kaffe? - Det är bannemej snusk!
22. Vad dricker du helst till frukost? - iskall mjölk (Y)
23. Kan du spela poker? - klart jag kan.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - jajemensan :)
25. Vill du ha barn? - ja, jag vill ha många barn:)
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska, franska, och finska
27. Har du någonsin åkt ambulans? - inte än ;)
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? - något jag vill köpa kanske?
30. Äger du värdefulla smycken? - njae, har inte så mycket smycken på mig, bara ett halsband jag fick av min morfar :)
31. Kan du rulla med tungan? - självklart :)
32. Vem är den roligaste människan du känner? - vet många roliga jag :)
33. Vad har du för ringsignal? - någon dålig, för iphone är dum i huvet.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - yes:) 
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? - min telefon:)
36. Kan du byta olja på bilen? - haha ne, men hjälpte pappa byta däck idag. räknas det eller? ;)
37. Vilken var den senaste boken du läste? - Snabba cash med jens lapidus
38. Dansar du i bilen? - haha nej?
39. När var du i kyrkan senast? - när syrran konfirmerade sig för 5 år sen tro jag det var :)
40. Piercing? - örona?
41. Har du någon tatuering? - nej
42. Har du provat droger? - nej
43 Röka eller snusa? - nej
44. Har du pojkvän eller flickvän? - inte vad jag vet :)
45. Vad är ditt mobil nummer? - ta reda på det om du vill ;)
46. Vad ska du göra ikväll? - slappa. med stora bokstäver
47. Har du några syskon? - hela 4 st faktiskt :)
48. Har du någon bästa kompis? - ja:)
49. Föredrar du cola eller fanta? - den röda fantan :)
Jag hade tråkigt bara så ni vet liksom ;)
Sitter just nu och ser på parlamentet. Fick just ett samtal av min kära kompis som vara hemskt pinsamt. behöver inte gå in på det så mycket för jag tror jag måste gräva ner mig själv då;)
idag hade vi klasskort. Jag tyck he blev ganska bra ja. typ. resten av dagen var vell okej, btw vikarien jag berättade om igår, idag var han bättre iaf, han är fan grym x)
Nu på kvällen så har hela familjen gått ochh cyklat typ en mil, drygt? ah jag vet.
Men nu har jag inget att skriva och jag känner att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg så nu ska jag sluta skriva tråkigheter för jag ska se på tv. Vi höres. pusss

SKRIVET: 2011-04-14, kl 17:49:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pull my heart away.

Såg denna film häromkvällen. Den är den bästa filmen jag sett på väldigt länge ka jag säga. Jag tycker att alla som får chansen ska se den! den är helt galet grym! (PUSS PÅ ZAC EFRON OXÅ! GRYMT HET;D )
Idag på skolan var det band träff så det var väldigt mycke folk på skolan som kom och var där hela dagen sen kl. halv1 så var det konsert och jag är väldigt förvånad över vilka talanger det finns på min skola. Folk som man inte ens lägger märke till kan verkligen överraska en. resten av folket som spelade var också grymma. Jag vill också våga ställa mig framför 200 pers och sjunga. Fast först kanske jag mmåste bli lite musikalisk oxå ;) Egentligen tycker jag om att sjunga, men inte för någon. Bara för mig själv liksom, jag tror ingen vet att jag gör det :)
Resten av dagen hara varit bra. hade vikarie på franskan som är lite halv rolig endå, han tror vell att han är störst bäst och vackrast men han är även ganska grym på någe vänster ;) Idag har jag även insett att jag kommer att sakna alla killar i min klass. Jag tror att det beror på att jag typ inte är med några tjejer längre. Dom är bara dum i huvet. Tjejer är rätt konstiga endå. Vi är så komplicerade. Och jag som tyckte att killar var komplicerade lixom, men visst är dom det. Men tjejer är också det, t.ex som idag. En tjej sa en grej igår som hon stog helt fast vid. sen idag när en annan tjej är på skolan som hon är med så tycker hon tvärtom om samma sak bara för att hennes kompis tycker det. jagmenar hur patetiskt är inte det? men iaf. Tjejer är också j*vligt komplicerade.
skriver senare i kväll också. Vi hörees. Pusss

SKRIVET: 2011-04-12, kl 20:17:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Never say forever cause forever's a lie!

Tisdag idag. igen.. Tiden gås å himmla fort! veckorna bara svischa förbi, vi slutar juh snart skolan. jag slutar nian, och börjar i 1:an :O :O :O :O Nyss börja jag juh f*n i miniettan, och nu ska jag börja i ettan på gymnasiet? vad hände med tiden? Förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen men det har känts så drygt bara, har inte haft någon sådär lust:) Men nu är jag back on track! ;) Dagen i skolan har varit okej faktiskt, imorse när jag vaknade kändes det som om jag ville köra täcket över huvudet och försvinna men det gick över när jag väl steg upp. Resten av dagen var som sagt helt okej. Lite tråkig men det är vell som vanligt det! Just nu ligger jag i sängen och fryser, men som tur är har jag en söt liten katt som värmer mig:')
Idag har jag kommit på en sak jag vill göra när jag blir äldre och slutat skolan och allt såntdärnt. Jag ska gå ekonomilinjen och då har jag bestämt mig för att starta ett egetföretag. Antingen som frisör eller typ tapet och målar grejs. För det är två saker jag tycker om att göra väldigt mycket. Så det ska jag göra. Fast samtidigt vill jag bli en advokat väldigt gärna. Men det känns som om jag kommer att plugga VÄLDIGT mycket då, nästan för mycket fast istället får jag ett välbetalt jobb.. Men det känns som mer min grej att göra det första jag skrev tyck jag:)
men$ nu ska jag forstätta slappa och se på hannah montana forever;) vi höres. pusss

SKRIVET: 2011-04-08, kl 16:43:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

HELG.

Skönt med helg eller vad?:) fast endå inte, finns typ inget att göra för imorrn så blire ingen ''träff'' eller vad man nu ska kalla det för. Så vet inte vad jag  ska göra imorrn. Ikväll blir det iaf att vara med en kompis, ska fara dit snart:)
Förövrigt idag så hade vi Engelskanationella både hör och läsförståelse. Jag tycker att det gick bra. Det var faktiskt lättare än vad jag hade trott, För när vi fick testgöra nationella så var det asmega svårt iaf. Men nu ska jag städa mitt rum, byta kläder till något softare, äta middag och sen brumma iväg till den bästaste. Märkte nu att detta blev ett väldigt väldigt väldans kort inlägg ;) men skriver mer när jag kommer hem. Vi höres. Pusss

SKRIVET: 2011-04-07, kl 22:57:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

If I Where A Boy

Torsdag idag. Denna vecka har gått väldigt snabbt, som tur är. Men jag vill endå inte ha helg. Det känns jobbigt dels för att jag ska ta i tu med saker och ting på lördag. Vi är ett gäng tjejer som har haft det körigt den senaste tiden med varandra, eller ah, en tjej har varit sur på oss 3 andra och vi har vell inte varit så glad på henne om man säger så. Så då ska vi ta itu med det om den där tjejen vill ens komma, för idag har det varit jävligt jobbigt ska jag säga. Hon satt och snackade skit om mig och min kompis på lunchen och det roliga är att min kompis sa till mig att den tjejen satt och gav henne bitchblickar hela lunchen och jag tänkte inte mer på det förrns några andra berättade för mig vad hon sa. Hon sa dels att hon inte visste om hon ville komma för hon var less på oss och det nea med det tredje. Jag blir så less på att det alltid ska vara massa ''drama'' om man säger så. Varför kan inte saker och ting bara vara bra någon gång? Jag blir så irriterad. Denna tjej blev sur över en så liten grej, men efter ca en kvart så hade alla fel i våran vänskap dragits upp.. Att det kan gå så snabbt. Det är ganska underligt. Men aja, livet är inte en dans på rosor alltid. Förövrigt så har dagen varit okej. Har pratat med min bästa kompis om hur jag uppfattar saker som hon gör mot mig ang. det jag skrivit förut om att hon ''byter'' ut mig. Det gick helt okej tycker jag. Imorrn har vi EngelskaNationella båda lyssnarprov och läsförståelse, sen nästa vecka eller något har jag muntliga. Det konstiga är att jag inte gruvar mig ett endaste dugg överhuvudtaget. Det är helt olikt gällande vanliga prov, då håller jag på å dö innan provet men nu är det tvärt om. Konstigt det där alltså. Tidigare ikväll har jag varit med samma kompis jag var med igårkväll. vi såg på film idag igen. Den hette Tusenbröder. Den var kung. Ända fram till slutet när filmj*vlen började hacka. Fast jag har sett den förut men då var det samma sak satt. Men aja. inte mycket man kan göra, typ försöka få tag på den och se slutet kanske? Nu sitter jag och ser på BB. Det är helt j*vla sjukt endå. Det finns myckte sjukt folk här i världen alltså, att dom itne inser att dom har typ förstört hela sitt liv genom att vara med i detta. Men det kan juh vara en kul grej också, men endå. men nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorrn och kan duscha och vara pigg och glad:D vi höres. Pusss!

SKRIVET: 2011-04-06, kl 22:45:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag?

Hellojasan. Idag har det varit en bra dag, en onsag som har varit väldigt bra jämfört med alla andra dagar denna vecka. Slutade kl. 2 idag, snacka om sköönt! sen har jag varit och sökt sommarjobb också, jag tyck att det gick bra jag, så hoppas att jag får det.
SVAR TILL ANONYM: Jo det är väldigt jobbigt, det känns som om ingen ser än längre. Vissa tar mer plats än andra och det är dom som tar mest plats som blir ihågkommen och blir lyssnad på, så vi som inte tar så mycket plats vi glömms bort och ingen lyssnar på oss. Tyvärr.
För övrigt idag så har jag varit med en kompis och vi har sett på en film som heter Psalm 21. Det är inget att rekomenda till folk som inte gillar riktiga skräck filmer. Psalm 21 är en svensk rysare som handlar om en präst som har två föräldrar som gått bort sen far han till borgvattnet och ''reder ut'' sin fars död och då får man se riktigt hemska saker. Jag kan juh säga att jag blundade 80% av hela filmen plus att människan jag såg filmen med är precis som jag, blir väldigt rädd över allt. Så det var inte precis en lugnande person. Jag sett. Då är typ wallander och beck som bumbibjörnarna. Med det menas att den var vääääääldigt läskig. Imorrn har jag Franskaprov och jag har inte ens läst ett ord än. Kanske ska börja med det efter big brother eller nått, får se om jag orkar. Franska läraren kommer vell få dåndimpen om jag får IG. Men orka bry sig. Franska räknas endå inte in i betyget på ett ''riktigt'' sätt, så whatever. Hata Franska är det enda är det endå jag kan säga. Ibland blir man ganska förvånad alltså. Min klass har den värsta sammanhållningen som finns i hela världen tror jag. Det har varit bråk mellan nästan alla tjejer om allt möjligt, om typ klassdressen och det ena med det tredje. Men idag så skulle vi bestämma vad vi skulle ha för slags ''tema'' på ett roligt kort som alla nior tar. Och idag så kom våran klass FAKTISKT överens för en gångsskull. Det är faktiskt ganska underligt hur sakerochting kan förändras från uselt till bra på så kort tid eller tvärt om. T.ex om man är asbra kompis med någon och typ 15 minuter senare så har helvettet brakat lös. Det är ganska facsinerande endå, tyck jag. Men fortfarande väldigt sorgligt att allt händer inom så kort tid, iaf gällande kompisgrejjen. Men, aja. Inte mer man kan göra åt saken. nu ska jaga vell se på BB sen plugga (kanske). Vi höres. pusss

SKRIVET: 2011-04-05, kl 22:00:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Alla hästar hemma?

Jadu, seg dag idag då som vanligt. En väldigt tråkig Tisdag idag. Det var typ finskan och Svenskan som var höjdpunkten på dagen dels för att våran lärare i Svenska är den bästa som finns och finskan var bra för att vi har fått en ny lärare som är störtskön, tyck jag iaf:) Resten av tisdagen har vell varit inte sådär jätte kul. Nu ligger jag i sängen och väntar på Big brother medans jag ser på knatte, fnatte och tjatte på disney channel. Moget, jag vet.. Men jag älskar barnprogram och allt sånt som får en att känna sig liten igen. Allt som får en att påminnas om hur fritt och underbart allting var. Det fanns inga problem överhuvudtaget. Man kunde somna lungt på natten utan att behöva oroa sig om morgondagen och sina kompisar och man kunde vakna lugnt på morgonen. Om man kunde få uppleva det igen hade livet varit värt att leva iallafall. Det hade verkligen varit underbart. Även om det finns fördelar med att snart vara sexton, men endå, att vara 6 istället för 16 hade varit en dröm som gått i uppfyllelse, även om det aldrig kommer att hända kan man alltid drömma..
Asså jag måste V E R K L I G E N ta tag i mitt såkallade liv. jag måste sluta vara så jävla tillbakadragen. Det känns som om att det är mitt eget fel att min bästa kompis har bytt ut mig. Jag tror inte jag märks i allmänheten om man säger så. Jag intalar mig själv vareviga dag att jag ska bli bättre och bli gladare men inte funkar det nej. Varför? jag förstår inte. Det är som om att det tar stopp någonstans men jag vet inte vart. Det är jobbigt at vara en sån person som är blyg. Fast om du som läser detta kände mig skulle du inte säga att jag är blyg. Men egentligen är jag väldigt blyg. Det är ganska svårt att förklara men.. jaa, jag vet inte hur jag ska förklara. Det känns bara som om jag inte har något kvar av mitt liv snart. mina kompisar? jag har två som jag vet säkert och en som som sagt byter ut mig eller vad man säger sen andra som ''glömt bort'' mig. Jag tror inte ens jag vet vem jag själv är?! Jag kan inte säga att exakt såhär är jag. Det kan inte jag. men jaa.  Tack för bloggar asså, Det känns som om mitt hjärta blev 3456789 ggr lättare och förlåt till den som måste plågas med att läsa detta men jag behöver detta ;) vi höres. pusss

SKRIVET: 2011-04-04, kl 21:52:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kinda odd.

Hej. Idag har det varit en väldigt lång dag tyck jag. kanske beror på att jag somnade halv 2 igår natt och det beror på att jag hade en äckelspindel som var på mitt rum någonstans och då kan inte jag sova utan att veta vart den har tagit vägen.. haha det kanske låter lite töntigt, men så är jag. lev med det ;) förutom det så hade vi svenskaprovet idag istället för förra veckan vilket inte gick så bra som jag ville att det skulle gå, men det är enbart min förtjänst så kan inte skylla på någon annan stackars människa tyvärr. På Torsdag har jag äckelFranska prov för övrigt och engelska nationella på fredag. Dö på dom två grejerna alltså! stressad om nånting för de..
Och nu har jag kommit på varför jag inte har skaffat någon blogg tidigare. Det beror på att jag typ bloggar en gång i veckan ungefär, man hinner typ inge mer. Även om man säger till sig själv att nä, nu fan ska jag blogga mycket och varje dag så kan man endå inte hålla det, hur mycket man än försöker. För det är alltid nån läxa hit och en läxa dit. och göra det och göra en annan sak, så man hinner inte så mycket plus att tiden går så himla fort vilket gör saken ännu svårare, typ. Har du som läser detta någonsin känt dig som om du är ett väldigt stort fett andrahandsval? Så känner jag mig som varenda eviga j*vla dag rent utsagt. när en viss person är i skolan så blir man inte ens tilltalad och när personen ifråga inte är på skolan så äre liksom som om man är bästa kompisar och dittan och datten jag blir så j*vla irriterad på såna människor som kör med mig på detta sättet. och det känns som om jag är så jävla ensammen nu för tin. Typ i skolan, hemma överallt. Alla mina kompisar och dom jag bryr mig om bara försvinner, sakta men säkert. T.ex mina kompisar som jag hade när jag gick i 8:an Dom har jag typ inte pratat med på hur länge som helst. men det verkar juh inte gå någon nöd på dom iaf. men på mig gör det det. och när man frågar dom om man ska hitta på något så säger som att dom har prov och det ena med det andra men istället är dom med deras andra kompisar. jag vet inte ens om man kan kalla en sån en kompis längre? eller vad tyck du? och jag kan inte göra något åt saken heller känns det som. det är som om mina ''kompisar'' eller vad jag ska kalla dom. skaffar nya kompisar, typ byter ut mig och glömmer bort mig eller något. Förlåt EMOinlägget men lev med det. annars behöver ni juh inte läsa det ;) eller? ska gå och dö i min säng nu. Pusss