SKRIVET: 2011-09-10, kl 09:35:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

You are my destiny!

Äntligen helg. Har nu gått på nolaskolan i 2 veckor. Det känns faktiskt jättenbra. Först kändes det som om jag hade gjort helt fel val men nu känns allt bra gällande det. Klassen vi fått är lite special men det fixar sig hoppas jag.
Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Vi ser vell om jag ringer till matte eller nått, löser sig säkert.
Igår for jag till malin och vi såg först på Idol sen FÖRSÖKTE vi på Green zone med matt damon. efter att vi hade sett typ en kvart så halvsov båda så typ klockan 10 bestämde jag mig för att hasa mig hem, lägga mig i sängen och se på fotboll. Fredagslyx nivet ;) Idag måste jag städa. Mitt rum är fyllt av kläder,  jag vill möblera  om också men det är typ omöjligt för mig så nån jättesnäll som läser detta kan ge mig ett fett stort rum!
Nu ska jag försöka se på justin bieber filmen. HÖRes

SKRIVET: 2011-09-04, kl 22:29:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Scotland vs czech Republic

Nu blire till att gräva ner sig i sängen och kolla på fotboll. bättre än så blir det inte. puss

SKRIVET: 2011-09-03, kl 23:52:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

there's nothing called regrets

Matilda har nyss fare hem. Hon har vare här sen sex typ. Vi såg på Greenzone. Eller ah, jag såg inte så mkt av filmen matilda hade juh typ damp lr nått liknande så jag fick inte se på den men jag fick juh se matt damon iaf. Och han var juh det bästa på hela filmen iaf ;) han eee niceee ;)
Nu ska jag lägga mig i sängen och sovajävel. Höres

SKRIVET: 2011-09-03, kl 11:44:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

There is no guarantee that this life is easy

Tjo. Igår efter skolan så spenderade jag kvällen men linnéa. Vi for på golfbanan så hon fick testa på, hon var kung, hahah ;) Sen drog vi hem till henne och kollade på första johan falk filmen och tydligen så somnade jag och jag pekade medans jag somande så linnéa hade haft ganska kul åt mig. Sen efter filmen så satt jag linnea och tor och snackade till typ kvart över ett sen tänkte jag fara hem. Tidigare när vi skulle fara från golfbanan så funkade inte mitt lyse på mopeden men sen efter att jag hade kört ett tag så funkade det. Så då när jag for hem från linnéa så funkade det men när jag hade kört typ en kilometer så släktes lyset och sen typ i en mil til så hade jag inget lyse så jag var tvungen att köra hem med en blinkers på.. Det var juh lagomt mysigt kan jag lova, typ becksvart ute. Men om nån sett mig måste juh det ha trott att jag var störd eller nått ;) Men det är juh ganska typiskt att saker går sönder när inte mamma och pappa är hemma. eller iaf när pappa inte är hemma eftersom det är han som är fixar'N lixom. Sen inatt så råkade jag ringa till min syster omedvetet när jag precis hade kommit hem så då fick jag typ 4 samtal av henne kl. 3-halv 4 så hon måste juh trott att det hänt nått eller nått men sen svarade jag sista gången men jag kom inte ihåg vad jag sa till henne..
Idag vet jag inte vad jag ska hitte på faktiskt, jag tror att jag ska storstäda mitt rum, skulle behövas.
Skriver senare, om jag har allt för tråkigt, höres!