SKRIVET: 2011-06-27, kl 00:20:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Don't say something that you some day will regret.

Efter regn kommer solsken, vare inte så? när ska vi få sommarvärme då? det har juh regnat ungefär sen sommarlovet började. Så nu vill jag ha SOL!
Idag vaknade jag strax innan kvart i 12. Jag behöver verkligen skaffa mig ett liv och sluta sova bort hela dagen! Sen åt jag frukost, duschade och trokade håret och allt såntdärnt som hör te ;) Sen håller vi juh på måla om huset och vi blev klar med en vägg i onsdags så nu idag har vi börjat med nästa vägg och det innebär skrapning av färg. Det må vara det drygaste man kan göra. Helst när färgen sitt som bärge! Men det ska bli skönt när man är klar med det eländet och att man bara kan ta det lugnt och njuta!
På fredag ska jag och Matilda fara och forsränna i vindelälven med sommardraget! Det kommer bli asum. Jag längtar. Har gjort det en gång förut och det är härligt ;)
Nu kanske man ska se en film eller nått. Jag har vänt på mitt dygn ganska vacker nu. Inatt somnade jag halv 4. Det har bara gått utför sen förra veckan. Då somnade jag typ halv 2. Och nu hlav 4. Bah score! Men nu tror jag att jag ska ställa larme på 10 så jag hinn å göra något innan det blir kväll.
Har du något filmtips? Jag tvingar dig att kommentera! annars kommer jag personligen söka upp dig och nypa dig i rumpan..    Nerå, så dum är jag inte! ;)
Jag tänkte tipsa er om en film iaf.
Det är hur grym som helst. (Inte bara för att Joel Kinnaman är med i den. Den är faktiskt bra)
Den handlar om ''knarkvärlden'' i stockholm!  SE DEN!
Den heter Snabba Cash!
Jag tror jag har sett den 4ggr på 4 dar nu ;)
Men ne, det här går icket. Höres imorrn om vi har en jädrans tur ;) kärlek!

SKRIVET: 2011-06-26, kl 15:09:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lasse från Gnesta!

Igår var jag med Malin, vi såg på johan Falk-vapenbröder! jag tror vi har sett den 456789 ggr. Kan alle repliker ungefär ;) men den är juh bra så det spela ingen roll! Och man får juh inte glömma att joel kinnaman AKA Frank wagner/Lisa är med i filmserien heller! ;)
Här är en kille som heter conny i filmen men han kallas för tok-conny. Vi har alltid lika roligt åt saken ;)
INTE LITE BIFF HELLER VILL JAG LOVA!
åsså får vi juh inte glömma stackars Martin wallström AKA Martin borhult  som dör... ;/ han som är så gölli!
Han är faktiskt lik martin granetoft från BB..

SKRIVET: 2011-06-23, kl 12:54:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

DODGE CHARGER SRT8 2012:A

Tänkte bara säga att Daniel ska köpa en sånhär bil till mig sen ska jag strypa den så den blir en epa sen när jg fyller 18 ska jag ta bort strypningen och ha den som vanlig bil. Men han skulle bara köpa den till mig på ett villkor, dvs om han fick åka med. Och det kan vi vell ordna antar jag?
Såhär ser skönheten ut! Den är så Jeeeeeeeeffla snyyygggg! ;)

SKRIVET: 2011-06-23, kl 12:08:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there.

hejsan. Lite längesen jag vet, men inte har man tid för någon blogg nu när man har sommarlov nu eh! Igår var jag på sminkparty hos syrran med mamma och några till. Fast vi fick prova på hudprodukter. Vi fick peela händerna, ansiktet och läpparna. Det var hur härligt som helst. sen fick vi he på oss foundation. Synd bara att en ansiktspeeling och en lugnande kräm kostar 789 pänn. Inte värt det! fast jag funderar på att köpa en foundation för 220kr. Inte så dyrt egentligen för den räcker hur länge som helst. Plus att det är Mary kay så det är kvalla också ;)
I förrgår kväll så slingade jag håret blont, blev juh ganska bra det tyck jag :) Och sist men inte minst! jag har fått sommarjobb! Jag ska jobba på hembygdsgården. från den 9:onde till den elfte juli. Jag börjar halv elva och slutar klockan 5. Jag tror inte man kan få sig ett jobb med bättre tider i min ålder ;) Ärligt har jag inge mer att skriva. å nu ska jag gå och göra någon nytta. Over and Out!!

SKRIVET: 2011-06-12, kl 18:31:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ja, jag vet att hon är söt men snälla håll tillbaka

TJUUU. Sorry för usel uppdatering, men jag har inte haft någon tid för sånt. I onsdags hade vi iaf klassens dag och syrran min fyllde år så då blev det kalas för den donnan sen på torsdag hade jag avslutningsmiddag. Det var trevligt.
Jag, Michelle och Malin kom dit sist av alla och då hade killarna tagit ett bort och tjejerna ett bord och då vi kom var det fullt vid tjejbordet men 3 platser över vid killbordet i mitten dessutom, så då var det alla killar + vi ;) haha det var kul. Och en händelse dom flesta vid mitt bord kommer komma ihåg är att michelle hedde upp sin arb och bah: ''Jossi, känn på mina muskler!'' jag kände. Sen hedde jag upp min högerarm och micheller satt på min vänstersida och när jag svingade armen åt vänster så hon kunde känna på mina stoooooooora muskler så slog jag armbågen i glaset, så jag slog ut hela glaset så det var saft över allt sen började alla bah: åååååååå piinsamt!. Det var kul ;) Och på fredagen var det juh avslutning. Jag klev upp typ halv 5. Sminkade mig, satt mig på moppen och drog till matte så hon fick fixa mitt hår sen tog vi bussen till skolan.
Sen åkte jag maed mamma på fiket och köpte goooofika sen bjöd vi över ullis och Malin och fikade sen for jag och mamma på stan och köpte min present, det  blev ett tomas sabo halsband sen köpte jag lite kläder. När jag kom hem for jag till Matilda sen vidare till ölhälla. Mycket fylla där vill jag lova. Sen for vi och ida till tenna och hade det mysigt. for hem ungefär kvart över 1. Jag och matilda skulle fara på jassns dop som var kl.10 dagen efter. Och vi skulle ta mopparna dessutom. Så jag hde varit duktig och ställt mitt alarm på kvart över sju. Men vaknar av att det är så varm på mitt rum och kollar på klockan. Då är klockan  kvart över åtta och jag skulle fara till matte kl. halv nie. Så det blir till att bah dra på dig nå kläder och dra några drag med mascaran sen åka. Men det gick juh också bra :)
Sen när det fina dopet var slut och så, så for jag och matte med mopparna till stan och vi tänkte parkera i parkeringsgaraget så blev vi stoppade av polisen precis innan man svänger in i garaget så då blev det körkort och aloholtest. Då var jag nervös kan jag lova. haha men det gick juh bra. Hahhah polisen blinkade åt mig. Är det positivt? x) sen gick vi och köpte mjukglass sen drog vi hemåt. När jag kom hem la jag mig och solade lite. Sen gick jag in och somnade i sängen. Var så otroligt trött. Sen blev det grillat, Göttt. Sen vid 7 så ringde matte och fråga om vi sku fara till mosjön och bada och nu kommer det en spännande historia som omfattar polisen igen ;) haha. När vi hade varit där ett tag så satt vi på bryggan och då kom en kvinna som var ganska packad. Och sa ''jag vill ha in idioten som sitter i deen där båten därute''. Det var alltså en full man i en båt mitt ute på sjön, gubben bara satt i den och drevs av vinden, han såg nästan ut att sova. Båten var en trampbåt som inte hade något roder, Anledningen att han satt där vavr att han hade friat till den packade kvinnan men hon sa nej för att dom hade känt varandra i två dagar. och kvinnan sa att hon skulle simma ut dit men vi sa att det inte gick. Och vi frågade om mannen i var sur när han drack och så, men kvinnan sa att nejdå, han är jättesnäll. så vi tänkte att vi kunde gå och fråga någon om det fanns någon luftmadrass man kunde använda för att ta sig dit. Men som vi frågade sa ''nej, simma inte ut dit den när mannen är ganska agressiv, han hotade med att sparka ihjäl en kvinnas hund här tidigare idag''. Men så skulle dom ringa till reseptionen. då gick jag ner till kvinnan på bryggan och matilda stannade kvar hos dom. Sen kom hon ner och sa till kvinnan att det skulle komma hjälp. Och sen sa matilda till mig att polisen skulle komma, hon sa det bara till mig så att kvinnan inte skulle få nå fel eller något. Sen kom 4st poliser, jag såg inte hur dom kunde få in han men det fick som, sen fick han åka in i fyllecell eller något sånt. Så igår gjorde jag och Matilda något bra iaf ;) Och idag har jag bara varit hemma och degat. Ganska tråkigt när man har sommarlov. Men det har juh inte varit så varmt ute satt då gör det inte så mkt ;) Men nu ska jag nog städa mitt ganska stökiga rum, sen ska jag se på film.
Här är min klass inklusive våra klass föreståndare. Gubben är min underbara mentor som är världens bästa lärare. Kommer sakna Ronny, som han så gott heter!
Kommer sakna 9BLÅ. Tro det eller ej, men så äre!
Här är en annnan blid på kitihpum, Ebba, jag och Piyaphum :)
Ne, nu ska jag gå och städa. Höres mababys.

SKRIVET: 2011-06-07, kl 13:23:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

The life must go on.

Tja. Jag tänkte visa en grej som jag aldrig blir trött av att kolla på. Visst, ni kanske tycker att detta är lite töntigt, Men man blir glad av att se på dehära. Och han är juh bah så söööt. Hahah. Jag tycker att det är coolt att han gör detta för sina fans, och han verkar ha en helskön personlighet. Tänk om Joel Kinnaman hade gjort sådär hemma hos mig. Så hade jag  D-Ö-T-T! x 23456789754567. Fast det kommer juh aldrig hända, men man kan vell få ha sina drömmar?;)
Se och njut people! ;)

SKRIVET: 2011-06-03, kl 17:34:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

There's secrets in this life, that I can't hide

Hej, idag har det varit en tööööör dag. Jag har spenderat min dag med att hängt tvätt, vikt tvätt, städat och suttit vid datorn. Asum dag! Men alla är juh borta så man kan inte precis hitta på ngt heller. APA
Jag funderar på storstäda mitt rum även fadt jag städade i onsdags. Det kan behövas typ damtorkas och allt sånt. Det skulle vara väldigt skönt om man fick det bortgjort.
Idag kom min kusin på en vääldigt bra idé som hon och jag ska göra i sommar. Vi ska fara på cykelsemester ;) haha den du! Vi ska typ cykla till min mormor sen bo i tält där. Men det skulle vara mer chillepill att ta min moped, faktiskt. För vafan det är typ 10 mil till mormor hemifrån mig -.- haha. Men aja det blir säkert askalas.
Sen i sommar ska jag och Matte också ta mopparna till mormor och bo i tält. Det ser jag framemot! Det kommer bli asum. Asså det är juh inte precis så att vi ska tälta på Mormors gräsmatta om ni tror det. Dom bor alldeles vid havet så dom har en camping som är asmysig nedanför så där ska vi tälta. Det kommer bli grymt. Så se upp alla gamlingar som ska campa i Barsta i sommar, för här kommer b-rudarna! ;) haha.
Idag är det bara 1 vecka kvar tills sommarlovet börjar.... och nu till veckan måste jag bara pallra mig till skolan en ynka dag. För på åndag är det nationaldagen, på tisdag operation syskonskola och man ska vara hemma och tj'na ihop en hundring sen på onsdag ska vi vara på idbybadet och umgås med klassen sen på torsdag är dagen vi ska vara i skolan. Men då blir det niorna VS lärarna i brännboll och städning så det är inget ansträngande. Sen på fredag är det THE D-day. Chill vecka here i come. Då måste jag se till att blir brun så jag är freschhh till avslutingen och jag hoppas fölr gudsskull att min klänning som jag berställde i all hast passar. Annars kommer jag dränka mig i mina egna tårar kan jag lova. Jag vet att jag borde ha varit ute i god tid men det har inte funnits just nåra klänningar.. Och det har inte funnits en enda som funkar på stan heller. Det är såååååååååhär iriterande. Och på måmndag ska familjen till Umeå och köpa kläder. Så då ,måste jag köpa underkläder jag kan ha till mina klänningar. inge snyggt om man har en bh med band till en klänning som är som en tubklänning.
Matilda ringde nyss. Hon är i el Stockholmia. Avis man blir när dom har 25 grader i skuggan och hon själv är solbränd. Vi har typ växlande molnighet här bah. JAG VILL FARA UTOMLANDS.
Ne nu ska jag se om man får någon mat i detta bygge. Hejsvejs!

SKRIVET: 2011-06-03, kl 11:11:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

You appear just like a dream to me.

TJA. Tänkte ladda upp lite bilder från klassresan och en bild på min avslutningsmiddagsklänning :)


Hotellrummet när vi kom
Hotellrummet när vi vaknade efter en ganska händelserik natt med Johan, Jesper, Joakim och jennifer.
Jag tyck nästan lite synd om dom. Att dom måste ha såna gäster som typ vänder hela rummet uppochner. Nästan i klass med charlie sheen vah?! ;) haha nerå

Jag hittade juh också min avslutningmiddagsklänning i ume. Den ser ut såhär:
Och
Faktiskt ganska nöjd. Sen kan ni få se avlslutningsklänningen jag beställde hem i måndags.
Jag är inte lika nöjd med denna.. Det var den bästa jag hittade i all hast, men hoppas den blir bra. Hade hellre velat ha den jag la upp tidigare med det fanns inga bra storlekar. Men denna får vell gott och väl duga :)

SKRIVET: 2011-06-01, kl 17:33:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Från och med nu, är det enda jag ser du.

Hejsan. Idag har vi haft våran sista riktiga skoldag i nian. Det känns ganska tungt. Jag kommer sakna min skola, min klass och Matilda. USCH! Våran skolresa förde klassen samman. Nu är allt bra tycker jag. Sen kommer skolavslutningen och förstör allt. Fyy fan. Jag som ville bli av med min klass förut. Nu vill jag inte lämna den. Jag är inte redo.
Mitt rum ser ut som om nån har bombat mitt rum. Ska städa nu så mamma min blir glad.
Igår hade vi slitvargen på skolan och då ska man utöva fysiska aktiviteter som man får olika poäng för. Och jag fick 10 poäng. (minimun var 8 som man var tvungen att ha) JAg fick sju poäng för att jag Joggade/gick hemifrån med matte sen gjorde jag 2km test och fick 2 poäng sen hade jag badminton i 1 halvtimme, då fick jag 1 poäng. Sen när jag kom hem rog jag och matte på puttom (golfbanan) och slog lite på ranchen och kollade på lite snygga killar ;)
Nu ska jag städa så jag blir klar någon gång. TJAO.