SKRIVET: 2011-08-30, kl 20:31:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Your presence makes me feel like no one else does

Har åkt på en fet förkylning x 5t6789. I blame min bror som tog hem det och smittade hela familjen. SCORE för han lixom ;) Te är min bästa vän nu kan jag lova.
Idag har varit en bra dag. Och min nya klass verkar faktiskt bra, vilket är sjukt positivt för jag önskar att det forstätter såhära så att dehär tre åren inte blir en pain in the ass som de tre förra åren var så jag hoppas verkligen på dethära :) En ganska rolig grej med en ny klass är att varje dag så ser man en ny person i klassrummet typ och man blir lika chockad och helt plöstligt så säger man bah: ''ofta dendär går i våran klass, den har jag inte sett förut'', Det är ganska komiskt endå. Och idag t.ex så märkte jag att vi har en kille i klassen som heter felix. Jamenar vi har haft typ 20 upprop och jaag har aldrig tänkt på att någon har hetat felix och han har gått i våran klass sen vi började så man blir juh lite fundersam ;)
Imorrn så far juh mama papa och bror till skåne punkt punkt punkt.. Jag säger bara en sak. Tur jag har ett moppekort så jag kan ta mig vart jag vill. Hade juh liksom inte haft något emot att vara ensam hemma om vi säg så. Och på fredag så vet jag inte vad jag ska göra. Villan är juh inte öppen heller.. Dom skulle juh typ öppna i mitten på september. kommer ha tråkigt tills dess :)
Jag har kommit på en superidé som jag ska försöka att genomföra. På morgonen så ska jag kliva upp typ en timme tidigare och fara ut och springa för man kommer juh bli mycket piggare sen så kommer man juh kanske i säng lite tidigare än kl.1 på nattn och är dötrött i skolan så det finns juh bara positiva grejer med det. Den att man kanske tappar dom kilona man gick upp i sommar också vilket kanske är det största plusset;) Tänkte börja på tordag så ni får vell se hur det kommer att gå! Och på torsdag kväll så ska jag, Ebba, Matilda och therese fara å gratta jassn som fyllde hela 17 bast igår. Grattis i efterskott Jass♥ Så igår var vi och köpte födelsedagspresenter till henne men tänk då inte säga vad för jag vet juh inte om hon läsert ;) Men nu ska jag leta efter en film jag kan se på och göra mer te och bädda ner mig i sängen och typ sova i hopp om att min förkylning lägger sig tills imorrn
Jag bju på enhänn bilden sen jag va med matte förra veckan, hon hittade en dipliner och började leka lite som ni ser, älskar dig bruden♥

SKRIVET: 2011-08-28, kl 20:43:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

i see your face drop

Fyra bra tidningar:
01. Frida
02. Veckorevyn
03. Solo
04. 

Fyra TV-program jag gillar att titta på:
01. One tree hill
02. how i met your mother
03. Smallville
04. Grey's anatomy

Fyra platser utomlands jag har semestrat på:
01. Finland  och norge men det räknas juh knappast ;)
02. 
03. 
04. 

Fyra platser i Sverige jag semestrat på:
01. Stockholm.
02. Enköping
03. Småland
04. 

Fyra favorit-maträtter:
01. Grillat
02. tacos
03. Kräftor
04. Kycklingsallad utan ärtor och majs

Fyra viktiga familjemedlemmar:
01. Mamma
02. Pappa
03. + mina 5
04. syskon

Fyra underbara vänner:
01. Matilda
02. Malin
03. Jassn
04. Ebba

Fyra bloggar jag läser:
01. hanapee.blogg.se
02. hugorosas.se
03. paow.se
04. kissies.se 

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
01. blogg.se
02. facebook.se
03. 
04. 

Fyra saker jag inte kan vara utan:
01. Vänner
02. Familj
03.Mobil
04. Datorn

Fyra saker jag ska göra innan jag dör:
01.fara på flyget och ta första flyget som går och se vart jag hamnar.
02. Starta ett eget företag typ en frisörsalong eller liknande.
03. hoppa bungyjump (försöka iaf, kommer fetbanga)
04. flytta till stockholm

Fyra saker jag gör varje dag:
01. Äter?
02. osv
03. osv
04. osv

Fyra saker i mitt badrumsskåp:
01. Sminkborttagning
02. peeling
03. smink
04. tandkräm

Fyra länder jag skulle vilja resa till:
01. Turkiet
02. Rhodos
03. portugal
04. spanien

Fyra människor jag älskar att vara med:
01. Mina vänner
02. Familjen
03. Släkten
04.  

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
01. Snabba cash
02. Johan falk serien
03. Mission impossible filmerna
04. jason bourne filmerna

Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
01. stockholm
02. nånstans varmt
03. i en klädaffär där det bara fanns kläder i min stil
04. på stranden

SKRIVET: 2011-08-28, kl 12:36:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kungligt

Igår kom malin ochdå fick vi för oss att vi skulle se på insidious. Ingen film värd att se, eller fine man blev rädd några gånger men ''effekterna'' i det som skulle skrämma en sög! så den filmen sög helt enkelt.
Sen for vi hem till henne och då skulle jaga hon och hennes mamma se på harry potter filmen och dobby dog... :'( Vi hade även sällskap av Ida och Monika som kom när vi skulle börja se på den, trevligt det. Sen när filmen var slut så Hörde vi att det åskade ute så då gick vi ut och kollade på den och jag kan juh säga att jag hatar åska, det är det värsta som finns uscha! En ganska komisk grej som hände medans vi kollade på åskan var att vi stog och pratade om allt och inget ungefär sen sa jag att det var längesedan vi sett en blixt nu, Sen typ i samma ögonblick som jag sa det så kom det värsta feta blixten så hela himlen blev typ knallvit. Då man jag juh påsta att alla blev aprädd. Sen satt jag malin och hennes mamma och pratade till typ kl.1 sen for jag hem. Nu ska jag strax gå och äta och göra mig iordning till bion. Vi höreeees ;)

SKRIVET: 2011-08-27, kl 16:28:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bio

Snart komma malin och då ska vi försöka se på insidious, om vi vågar alltså.. Sen ikväll ska vi se på dödsrelikerna del1 och imorrn blir BIO! för då ska vi se på dödsrelikerna del2. Hur kung blir inte det då ;)
Men nu ska jag röjja upp litegrann på rumme innan hon komma så hon inte får en hjärtattack eller dylikt av röran ;)
CYA

SKRIVET: 2011-08-27, kl 11:44:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bring light to my life.

Varför måste skola vara så dryg? eller iaf att kliva upp tidigt? Men det hör vell till antar jag.. :) I Onsdags började vi juh, min klass verkar vell vara okej tror jag. Man känner juh dom juh inte än liksom men första dan så fick jag typ panik och trodde att jag hade valt helt fel linje och fått fel klass och allt. Men igår kändes det faktiskt helt okej. Jag går juh somsagt ekonomi och där har man ganska mycke matte. Vi hade våran första matte lektion igår och dert var inte kul. Läraren tyckte tillochmed synd om oss, och jag som tycker matte är kul kan säga att detdär kommer ta död på mig! jag kan juh säga att jag inte tycker om matte längre! Men hoppas det blir bättre senare iaf.
Igår tog jag 2bussen hem till husum och då hade jag sällskap av Tor tills min buss hem kom, har inte träffat den killen på väldigt länge så det var kul! Sen drog jag till malin när jag komme hem och vi hade fettkul som vanligt. Det förvånar mig att inte hennes mamma och pappa slängde ut oss som vi skrattade och skrek, men dodm är vell vana från alla gånger tidigare? ;) hehe  Och om exakt 4 dagar drar mder och fader och broder till skåneland. Då kommer farmor...................  tycks synd om mig! Malins föräldrar ska också bort och hon bor juh granne med mig så då tyckte malins mamma att jag skulle komma och bo hos dom istället, och det skulle jag inte klaga över kan jag juh säga! En sak jag är himla gla' över är att det ska komma 6 nya falk filmer för jag har juh nött ut dom tidigare 6 fett mycke! och sen att det ska komma en snabba cash 2 för jag har juh nött ut ettan ganska duktigt ockås lixom. Sen att det ska komma en mission impoossible 4! längtar så jag håll på dö! Men nu ska jag städa, höres my babes!

SKRIVET: 2011-08-21, kl 23:11:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

apa

Har huvvevärk. Äcklig, jobbig, irriterande obotlig huvvevärk.

SKRIVET: 2011-08-17, kl 13:53:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

varje steg som jag tar leder rakt till topp

Nu sitter jag i köket och har nyss gjort 5minuters kola. gött fan! Sen funderar jag på att sprejfärga min spegel. Den ska bli lila och fin! ;) sen idag vart det bestämt att min mamma, pappa och bror ska vara borta 30 aug-5 september för bror min ska fara till skåne och spela scandia cup. Alltså en golftävling, han kvalade vidare i en tävling han vann på hemmabanan här alltså! så jag hoppas för guds skull att inte farmor kommer hit och bor här under tiden för då skulle jag få nå psykbryt till slut! jag hoppas att vi gör som vanligt när dom ska bort. Jag är ensam hemma (Y) och mina syskon far och bor hos farmor eller nån annan! Fast det är endå ganska läskigt att vara ensammen hemma. För vi bor typ mitt ute i ingenstans inga gatulysen eller nått och vi är omringade utav skog. Tur att jag har grannar 50m bort på båda sidor av huset! Jag kom ihåg när jag hade sett paranormal activity och några veckor senare skulle jag sova ensammen hemma, inte trevligt kan jag lova! Men nu ska jag göra ordning spegeln. Vi höres!

SKRIVET: 2011-08-17, kl 01:22:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Regn

Asså jag kan verkligen inte sova. Hatar regnljudet! Jag förstår inte hur folk kan tycka att det är mysigt att sova/ligga och lyssna på det.. Dö för det.

SKRIVET: 2011-08-17, kl 00:41:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Galet? svar ja.

Tjabba. Har hållt på med min design heeeela dagen i princip, Jag suger på dethära och jag får absolut inte till det. Jag blir snart galeen. Så om det är någon smart och duktig människa som kan erbjuda lite hjälp så säger jag inte nej ;) Eller så låter jag det bara vara såhära. Det är juh inte precis snyggast. Men det duger vell.
Nu på kvällen har vi varit hos grannen som fyllde år och fika gofika! Grattis till honom. Sen såg jag och malin på varn med sjätte sinnet. Och tillslut blev det barn med stjärt i sinnet. Fråga inte hur det blev så, inse bara att det är sånna vi är! ;) Och inte blev det någon golf idag heller.. Jag skyller på det äckliga regnet! Matilda som är i turkiet ringde idag. Snacka om att jag blev förvånad när hon ringde! Men där i turkland så var det 35 grader i luften och 30 i vattnet.. Snacka om avundsjuk man får bli! Längtar ihjäl mig tills hon kommer hem! Puss på henne!
Men nu ska jag lägga mig i sängen och leta fram någon bra film som jag kan se på tills jag somnar.
höres imorrn! Hoppas ni inte grinar allt för mycket utav min header ;) pusss♥

SKRIVET: 2011-08-16, kl 14:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

LÄNKBYTE

Kom överens med en tjej om ett länkbyte. Så nu måste ni gå in på hennes blogg å kolla!
www.nudjjas.blogg.se

SKRIVET: 2011-08-16, kl 12:26:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt liv, mina beslut

Ha nyss dushat, fett med skönt. Idag torde det vell bli en golf runda med mamma, fast det regnar.. Det är vell mindre kul i regnet men jag vill endå spela så får hoppas på att mamma är fit for fight! Annars lär det vell bli en helt vanlig slappar dag minst sagt. Man kan juh lugnt säga att sommaren är borta, Bajshöst!
Men nu ska jag välja lite kläder och föna håret! vi höres!

SKRIVET: 2011-08-16, kl 00:09:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

M O N G O ? ? ?

Har haft en relativt bra dag idag. Den började lite segt med avslutades på ett grymt sätt. Efter middan'  for jag, mamma och mina 2 små syrror först på boom sen drog vi på golfbanan. Längtade faktiskt efter att få spela lite golf. Det är kul när man väl kommer igång med det. En härlig känsla vettu! ;) Nu ligger jag i sängen som en halvt blöt och kall människa eftersom det började regna när vi var på hål 4 -.-' Men det var bara att häleut! ;) Nu funderar jag på om jag ska se en film eller om jag ska fortsätta se på tör tv ;) äh, en film låter bra tyck jag ;)
Höres imorgon!♥

SKRIVET: 2011-08-14, kl 23:47:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sanna mina ord.

Har vare i Ume idag å shoppatjävlen, nu ska jag forstätta se när barcelona klassar ut real madrid så jag kan reta sönder min kompis när real förlorar! Pusshojj!

SKRIVET: 2011-08-14, kl 01:21:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Open your eyes boy.. then you might be able to see whats happening.

Tju bre. Ligger i min renbäddade sköna säng och ser på Pranked, kung program.
Kan nån förklara för mig varför sängen är allra skönast när den är renbäddad? Det är lite konstigt endoo.
For till Malin vid nio och såg på the last song. Grym film! Har sätt den typ tre ggr nu och man blir alltid lika gråtfärdig.. uscha! Ne nu et jag ta och sova så man kommer upp någon gång imorrn. drunkna lungt, höres!♥
En grej till bara. Ni måste få se vad jag bytte till för skrivbordsunderlägg på datorn.
Hade först Joel kinnaman men har haft det sen jag fick datorn så nu fick denna heting ta hans plats, för jag menar jag tittar juh alltid på joel när jag vaknar och när jag somnar lixom ;)
Älska han på bilden!♥

SKRIVET: 2011-08-13, kl 19:11:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

I keep running away.

En askön tunika/lång tröja från Gina. 249:-
Linnegrej från HM. 79:-
Denna fick jag i födelsedags present av min kära kusin!
Jacka från BikBok rea på den så den kosta bara 99:-
Kofta från Gina 199:-
Jeans från gina. 249:-
Fick också dessa presentkort i födelsedagspresent sen fick jag massa pengar och choklad och ansiktsmasker
Och en tavla och nå annat godis ;)

NU ÖVER TILL MITT RUM!
Joel Kinnaman, Det är han jag ser när jag vaknar, och innan jag somnar ;) HETING
Min favorit dekoration på mitt rum!
Hej renbäddad säng!
Justin bieber på min dörr. Det är mest för att reta min syster för hon hatar honom ;)
My lovelyyy tv

Jag ber om ursäkt för asdåliga iphone bilder men jag har ingen kamera som har ström så detta får duga ;)

SKRIVET: 2011-08-13, kl 17:51:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

You are in my mind!

Tjaoo, har städat mitt rum så nu äre finfint. Glad över att ha fått det bortgjort.... ÄNTLIGEN!
Blir nog ingen sandra ikväll heller. Jag har fetaste mensvärken och har ont i huvet så jag känner mig inte så fit for fight. Blir nog bara att ligga i sängen och se på film ikväll. Om det inte går över efter någon Ipren eller två ;)
Nu ska jag iaf ta kort på mina kläder och mitt rum så får ni se hur fint mitt rum blev! ;)
Be Right Back!

SKRIVET: 2011-08-13, kl 12:08:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Every rose has it's thorn.

Blev inge städ igår. Jag drog till malin sen for vi på golfbanan å slog lite, efter det for vi på mosjön å köpte ostkroakr och såg på bourne identity asum film!
Nu MÅSTE jag städa för jag har en lampa som har en lampskärm av glas i taket och den for rätt ner på golvet och gick i 1000 bitar så nu måste jag slita ut allting jag har på mitt rum och städa jääävligt noga. Jävligt drygt.
Idag är jag INTE glad. Inte ens på någon. Hoppas det har gått över tills i kväll för då ska jag till Sandra på tjejkväll.
Men nu måste jag städa upp Rörjäveln på rumme,

SKRIVET: 2011-08-12, kl 16:03:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dear Mr.perfect, where are you?

Blir till att städa mitt ganska röriga stökiga rum resten av dagen sen får jag se om jag ringer Malin som jag inte har umgåtts med på vääldigt lägne nu. Lägger upp bilderna när jag städat klart!

SKRIVET: 2011-08-12, kl 15:44:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Update till förra inlägget. Det blev varken någon matilda eller jasmine. kul liv jag har.

SKRIVET: 2011-08-12, kl 15:19:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

the damages in my life comes from you

TJU BRE. Lägger ut kläderna sen, orkar ejj nu. Har nyss  kommit hem från flisan, har varit dära sen igår. Körde moppe, fettt kallt. Men alltid lika kul att vara hos den familjen!♥ Och alice är juh bara för underbar. Hon hade råka hett på flygplansläge på mobilen och hon är juh bara 10 så hon vet inte vad det är sen när hon märkte det så skrek hon bah: PAPPA!? det är ett flygplan på min mobil. betyder det att jag får flyga gratis då eller?!
HAHAH jag skrattade så tårarna började spruta! Hon är juh för söt den där bruttan!
Om ett tag ska jag nog fara till Mattepatte för hon drar juh till turkland imorrn och blir där en hel vecka lång, komma sakna na! Sen ikväll vet jag inte om jag skulle vara med jassn? hon slutade helt plötsligt svara på mina mess, men vi ser vell vad som händer:) Och imorrn ska jag fara till Sandrabanandra som jag var med i onsdags, första gången på typ ett helt år! har saknat den bruden nå kopiöst! Men imorrn innan det så måste jag städa mitt inte så fina rum också-.-' Hatar att jag aldrig kan hålla rummet rent. Hur mycket ajg än försöker så går det åt fandeeer. kan lägga upp en bild på mina nya grejer jag köpte till min vägg när jag liks ska lägga upp kläderna. Jag har en fondvägg på mitt rum som har varit tom ända sen i julas när jag gjorde om på rummet, och det är förns nu jag är hyffsat nöjd med det, Men endå inte riktigt nöjd.. Ska köpa några fler grejer bara Sen borde det vara perfekt! Men aja nog tjatat. Ska se om mina päron har kommit hem nu. Drunkna lugnt, vi höres!♥

SKRIVET: 2011-08-07, kl 11:52:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

kerstins udde.

Förra tisdagen tog  jag och matte mopparna till trehörningsjö och bodde i en stuga, Jag måste bara säga att Trehörningsjö MÅSTE vara världens minsta samhälle! det finns 1 affär och 1 bensin mack och om man ska köra genom hela byn så är den typ 500m lång! ungefär. Men iallafall så hade vi det allmänt mys! Vi paddlade kanot, grillade, badade och massa sånt, Sen på onsdagen for vi från stugan typ halv 12, då drog vi till långviksmon å sola sen drog vi till saknade felicia och spenderade dagen där har inte träffat felicia på typ ett hlavår! Och på Torsdagen fyllde jag juh år så då blev det massa främmande och presenter! :D Och en sak som jag tyckte va askul, Jag har typ i hela mitt liv haft snebena så jag kände för att göra något annorlunda så då gjorde jag mittenbena och min grannes kommentar var juh fan klockren endå!
Grannen: Vad har du gjort med håret?
Jag: Jag, har bara gjort en mittbena.
Grannen: Jahaa, vad snygg du blev, du liknar någon kändis.. Hon är typ drogmissbrukare eller nått!
Jag: HAHAHAH SCHYSST!
Sen dagen efter så drog jag till stan med mamma och köpte  massa kläder! ;) Ska lägga upp bilder på det jag fick sen bilder på det jag köpte på stan ;)
Gör det om ett tag!

SKRIVET: 2011-08-07, kl 00:45:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

I miss you, thiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis much...

Skriver om mitt och matildas äventyr till kerstins udde och om min födelsedag imorrn nu ska jag ba slappajävel! ;) höres imorrn! peace out!♥