SKRIVET: 2012-02-21, kl 13:14:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen

I fredags skulle jag egentlige än vara med Tor med jag mådde inte sådär jättebra så jag stannade hemma och somnade runt nio. Sen på lördagen så blev vi bjudna på middag så då for jag dit och fick äta cheddar kyckling och elementpommesfrites och till efterrätt blev det äppelpaj sen efter de så for jag hem och umgicks lite med världens bästa Malin. Vi såg på film och ba slappa. Som vanligt!
Sen på söndagen drog jag till tor vid 12 och va med han se. Gjorde jag och Linnéa amerikanska pannkakor, de va trevligt. Sen så såg jag och Tor på Harold and kumar 2 den va sjuk men bra. Sen på kvällen for jag hem å va så pepp på bigbrother, men jag somna efter typ en halvtimme. Det verkade vara fett tråk.. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre och att äckel Hannah widerstedt åker ut genast. Hon är dryg!
Sen igår efter jag kom hem från skolan så åt jag middag sen for mamma och alla barnen och åkte skidor. Det gick åt fanders för ingen hade nå fäste så det gick inte som man ville. Sen for vi till jörgen och Carola och fick gofika, sen drog vi hem å jag såg på bigbrother sen somna jag av utmattning.
Nu sitter jag och har fetingtåkigt på engelskan. Jag väntar på Jennifer som ska bli klar med ett engelska prov sen ska vi ta bussen hem. Sen ska jag plugga till engelskaprovet som vi har imorrn.. Längtar inte. Jennifer är äntligen klar nu. Hörs hoj.