SKRIVET: 2011-07-31, kl 19:36:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

one day I'm going to do it.

TJU BRE. Vi har haft våra kusiner och moster på besök några dagar hära. Det var delvis trevligt. Det kunde varit trevligare om min kusin inte varit en sån fjåååårtiz. uschhhhhhh.
Jag fyller år om hela 4 dagar! jag kan knappt bärga mig. Jag längtar till presenter, gemenskap och allt såntdärnt! jag tyck om att fylla år. Man känner sig som en 7åring på julafton ungefär;) På Tisdag kanske jag ska ta med mig Matte på äventyr om hon känner fört ELLER kan. Jag tänkte att vi skulle dra till min mormor sen tälta på en camping där sen dra hem på onsdagen. Det vore fett. Och jag hoppas innerligt att vi kan bo hos matildas faster, för om vi kan det så kommer vi juh iväg till stockholm också! Det vore ännu fetare! :)
Jag har bestämt mig för att köpa en onepiece. en grå den är assnygg. såhär seren ut!
Sen ska jag också köpa lila converse, jag vill egentligen ha mörklila, men det finns typ inte att köpa någonstans i min storlek så då har jag bestämt mig för dessa ist. :) Dom är smokin' heta!

SKRIVET: 2011-07-25, kl 13:58:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

And you are?!

JAG VILL FLYTTA! Långt ifrån denna plats och börja om från början med allt, det skulle vara så jävla skönt just nu. Bah skita i allt och ba fara. Jag är galet less på alla människor här tror att dom kan köra med männiksor hur dom vill och tro att dom själv är så jävla viktiga. Eller människor som säger att man ska göra massa saker sen blir det aldrig av. Det finns för många såna männiksor i mitt liv. Usch fy fan.
Jag har ingen lust alls idag till nånting. Men jag ska först göra mat till mina syskon på beställning från min slavdrivare.. Sen ska jag he på hög musik och städa bort min ilska/besviknelse. hoj.

SKRIVET: 2011-07-22, kl 13:33:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Life's retarded.

Har typ suttit och stirrat på en blank sida i typ 20 minuter nu, alltid lika trevligt, jag vet! Nemen det finns juh absolut inget att skriva om för det händer inget nämnvärt i mitt liv just nu. Jag måste ta tag i mitt liv litegranna nu. Men alla jobbar eller orkar inte för dom är lat eller har inte tid så man har liksom inget att göra. Det är nu man skulle ha bott på en lite mer civiliserad plats där man kunde göra saker by myself men nu går det typ inte, eller går och går. Det är vell inte så kul precis. Och fredag är det idag också? Det gör ingen skillnad.. Det känns som om att det är Söndag varje dag tyck jag. Men aja! LIVET ÄR PÅ TOPP SOM SAGT! eller är det verkligen det? Sen ska jag vell gå och röjja upp lite i huset så mamma och pappa blir glada när dom kommer hem, dom har juh trotts allt bröllopsdag idag. Grattis mamma och pappa. Hela fem år har ni varit gifta nu!♥
På söndag var det bestämt att Matilda och jag sku fara på bio men Det kom nått ivägen igen. Så vi ser vell om vi nånsin kommer ha tid att göra nått. Ska börja städa nu sen ser vi vell vad som händer ikväll. hörs.
I

SKRIVET: 2011-07-19, kl 21:43:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sometimes I lay Under the moon and wondering what youre doing.

Är helt utkörd efter 10 dagars jobb. Imorrn är sista dagen, det känns förjävla skönt! Kommer dock sakna den jag jobbar med! han är en as tung kille, som han själv skulle ha uttryckt det ;) Men jag och Matilda har bestämt att vi ska te stockholm istället för till barsta så då ska vi hälsa på han medans :) Och nu har min mobil fuckat ur igen. Jag blir lite smått brydd alltså. Varför kan ingenting funka när man vill att det ska funka? Men det är vell så det ska vara antar jag? ;) aja, Nu väntar jag på min choklad jag beställde utav min käre far sen ska jag se på snabba cash! :) Peace out!

SKRIVET: 2011-07-15, kl 22:50:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

I got no switch to stop my fantasies

Ligger just nu i sängen med en föööörjävla växtvärk i båda bena. INTE trevlansch alltså, det gör juh så ont så man inte vet vart man ska he sig! Men iallafall så har jag jobbat i 6 dagar nu. Har bara fem st kvar nu, fett skönt! Jag jobbar med en kille från sthlm vilket innebär att han pratar som en också så han har mobbat mig för min norrlänska och påstår att vi har missuppfattat det svenska språket! Men det tror jag inte vi har, vi är bara otroligt lata vi norrlännigar. För jag har märkt att när vi pratar så förkortar vi alla ord vi säger. T.ex så här: ''Du sku fa hem'' vilket på normal svenska skulle bli: ''du skulle fara hem''. Så jag har kommit på att vi är bara otroligt lata, det är det de sitter i! Han har lärt mig ord som dom använder i stockholm, t.ex beckna, baxa, knatcha(snabböversättning är t.ex kan jag få smaka din dricka? och om man sätter in det i en mening, ''kan jag få knatcha lite av din dricka'', mecka(typ göra. Alltså typ mecka våfflor), vaska, Tagga hem (fara hem) typ det. Och jag har lärt han att säga he, tyckt, K-BRY, Herreje och massa sånt. Det är ganska intressant att se hur använder det svenska språket, alltså hur olika det kan bli för alla människor! Ja usch ja, nu ska jag gå och leta något varmt jag kan linda på mina ben så jag inte avlider genast! see ya bruu!

SKRIVET: 2011-07-04, kl 19:00:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Impossible is just a word, it's JUST a word.

Mitt rum behöver uppdatering höll jag på säga, nemen nu ska jag möblera om mitt kära rum. Är galet less på hur det är, kan vara bra med lite omväxling ibland :) så hörs kanske senare när jag är finito. :)

SKRIVET: 2011-07-04, kl 15:30:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

IdiotER.

Jag har insett en sak. I varenda jävla tidning står det något om hur man kan gå ner ex antal kilon på några veckor och vilka dieter man kan använda och det bästa bantningspillret och bla bla bla. Också sen när tidingingarna väl får människorna att få så dåligt självförtorende att dom börjar använda dessa bantningspiller och allt vad det är så går tidingarna på dom ock säger att dom är för smala och det är inte bra och allt vad det nu är dom gör. Snacka om dubbelmoral. Det sägs juh att man ska vara stolt över den kropp man har och inte svälta sig själv och inte banta. Men varför gör inte tidningarna reklam för något bätte än något som kan döda männskor? För det är juh exakt det dom står och gör reklam för. Patetiska jävlar. Usch pårom!

SKRIVET: 2011-07-03, kl 22:54:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Life's retarded.

Hejsan. Seg dag. Har inte gjort mycket alls, typ solat, läst en bok. Törat alltså.. som man brukar göra på söndagar! :) I fredags hade jag den bästa dagen på länge. Jag å Matte drog på forsränning med sommardraget. Det tråkiga var att jag och matilda ungefär var dom äldsta därm sen var det typ ba småglin. Men det var en asum upplevelse som jag fick ta del utav med min bästa kompis! :) btw, jag tycker alla ska gå på dass med matte. Det är en upplevelse som förlänger livet! ;) hahah! Men sen  på kvällen så fick vi för oss att vi skulle in till stan på sommarfesten i hamnen. Vi kom dit ungefär klockan halv 8, gick ett varv kom på att det var tärt. Gick på UH och köpte glass sen ville vi hem så då runt nio kom mamma och pappa å hämta oss sen drog vi hem till moi. Tack för den underbara dagen bästaste Matte!♥ Sen i fredags fick jag också reda på vad jag kom in på för linje! Och för min del blir det alltså Ekonomilinjen på Nolaskolan! Precis det jag ville gå, så det är jag riktigt glad över! :D Men samtidigt väldigt nervös över det. Men det är vell så det ska vara? eller? :) jajajaja nog tjatat om det. :)
Jag har kommit på en sak. Man tror att sommarlovet ska bli så helvetes grymt, men sen när det väl pågår så är det så lamt så det finns inte! fast än är det juh inte över så det kan vell hända något bra snart hoppas jag!
Jag jobba på lördag, det blir bra. Jag behöver pengarna så man ska icket klaga om vi säger så :) Har juh grymma tider också. Halv 11 till 5 så det blir bra. Nu ligg jag i sängen och ser på en film som het disturiba. Den är skitbra. Den handlar om en kille som har fotboja som bor granne med en mördare som dom spionerar på. Så nu ska jag fortsätta se på den. En grej till bara. Är det bara jag som är konstig? jag har hittat något skitbra men jag säger till mig själv att det inte är tillräckligt bra. Någon som känner likadant? eller är det bara jag som aldrig kan vara nöjd? jag bli juh rakt irriterad på mig själv. Sen när jag tvekar så börjar jag ignorera sen blir det bara förvirrat. USCH! Ska fortsätta se filmen nu. Sen tror jag ska dra ur deppen med städning så jag kan må bra över att det är städat iaf. Men ska forstätta se filmen nu. Höres!